breaking news

Tilburger Agy Sardari heeft nieuwe tegenstander voor eerste titelverdediging

March 9th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Tilburger Agy Sardari heeft nieuwe tegenstander voor eerste titelverdediging
Cage Warriors
0

Cage Warriors lightweight kampioen Agy Sardari gaat het op 19 maart, tijdens Cage Warriors 121, opnemen tegen Donovan Desmae, zo maakt Cage Warriors in een persbericht bekend. Desmae vervangt de geblesseerde Mehdi Ben Lakhdhar. Het evenement is onderdeel van drie shows, die allemaal in het York Hall in Londen zullen plaatsvinden.

Agy Sardari maakte in december, voor de vacante Cage Warriors lightweight titel, tegen Jack Grant zijn Cage Warriros debuut. “The Wolverine” won het gevecht, via een split decision, en werd gekroond tot de nieuwe Cage Warriors lightweight kampioen. Een beloning voor de Tilburger die sinds 2018 een uitstekende reeks wist neer te zetten. Sardari verloor in 2017 voor het laatst en wist vanaf 2018 al zijn zeven gevechten te winnen. Hiervan eindigden er vijf via een finish.

Donovan Desmae wist zijn laatste twee gevechten te winnen. De Belg, die in 2017 zijn Cage Warriors debuut maakte, wist allebei de gevechten via een finish te winnen. Zo wist hij Alexander Jacobsen, via een TKO, en Tim Barnett, via een ‘rear naked choke’, te verslaan. Het is zo’n anderhalf jaar geleden dat Desmae voor het laatst vocht. In maart vorig jaar stond er nog een gevecht met Paddy Pimblett op de planning, maar dit ging door een afmelding van Desmae zelf niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »