breaking news

Tijdens LFA 27 staat de Lightweight titel op het spel in Shawnee, Oklahoma

October 17th, 2017 | by Marcel Dorff
Tijdens LFA 27 staat de Lightweight titel op het spel in Shawnee, Oklahoma
LFA
0

De LFA organisatie heeft zojuist via een officieel persbericht laten weten dat het op 10 November 2017 zal terugkeren naar de Fire Lake Arena om het 27ste evenement van de organisatie te organiseren. Die avond zal in Shawnee, Oklahoma de Lightweight titel op het spel staan. Kampioen Robert Watley zal proberen voor het eerst zijn titel te verdedigen tegen #1 contender Daryl Wilson. Bekijk hieronder de rest van de aankondigingen.

Buiten het Main Event dat dus om de Lightweight titel zal gaan zijn er nog een paar zeer mooie gevechten gepland. Zo zal TUF veteraan Myron Dennis zijn opwachting maken tijdens het Co-Main Event. Hij neemt het op in de Light-Heavyweight divisie tegen de immer taaie Ryan Spann. Beide mannen staan bekend om hun zeer aantrekkelijke vechtstijlen.

Verder staan er in de Lightweight divisie nog twee gevechten gepland die avond. Derrick Adkins neemt het in zijn thuisstaat op tegen Alex Hernandez. Kyle Driscoll en Ken Coulter komen beiden uit Oklahoma en zullen de degens met elkaar kruisen tijdens LFA 27, en vechten dus beiden dicht bij huis.

In de Flyweight divisie ontmoet Tyler Shinn voor eigen publiek de KO machine Kendrick Latchman. En tot slot maakt het Italiaanse naaktmodel en MMA vechtster Micol DiSegni (ook bekend als Eden von Hell) haar LFA debuut tegen de Amerikaanse Morgan Solis.

Comments are closed.

Translate »