breaking news

Thuiswedstrijd voor Polo Reyes tegen Jason Novelli in Mexico City

September 23rd, 2016 | by Marcel Dorff

De UFC maakte afgelopen nacht bekend dat Marco Polo Reyes het zal opnemen tegen Jason Novelli tijdens de TUF Latin America 3 Finale (ook bekend als UFC Fight Night 98) op 5 November 2016 in Mexico City, Mexico.

Marco Polo Reyes (MMA 6-3/UFC 2-0) kwam via TUF Latin America 2 de UFC binnen. Tijdens dat seizoen van TUF haalde Polo Reyes de halve finale, maar moest zijn meerdere erkennen in Horacio Gutierrez. Ondanks dit verlies (telt niet mee voor het Pro-Record) mocht Polo Reyes toch vechten, en wel op de Prelims van de TUF Latin America 2 Finale. Met een schitterende KO in de eerste ronde tegen Cesar Arzamendia wist Polo Reyes zijn UFC debuut glansrijk af te sluiten. De KO leverde hem een Performance of the Night bonus van $50.000 op. In zijn tweede gevecht voor de organisatie vocht Polo Reyes tegen Dong Hyun Kim II (niet te verwarren met de Welterweight vechter). In de allereerste Prelim van de avond gaven beide mannen een absolute show weg. Over en weer werden er klappen uitgedeeld, maar niemand leek op te geven. Totdat Polo Reyes in de derde ronde Kim perfect raakte. Opnieuw een KO overwinning en ditmaal kregen beiden de Fight of the Night bonus van $50.000 per persoon. Iets wat voor een allereerste prelim zéér opmerkelijk is, maar het was meer dan verdiend. Reyes traint onder meer met UFC Bantamweight Kampioen Dominick Cruz bij Alliance MMA.

Jason Novelli (MMA 11-2-1/UFC 0-1-0) is een vechter die uitkomt voor Team Quest. Novelli maakte in 2005 zijn MMA debuut, maar het duurde vervolgens tot 2013 alvorens hij zijn tweede MMA partij vocht. Novelli kwam uit voor organisaties als King of the Cage, Titan FC, AFC & Prime Fighting alvorens hij in de zomer van dit jaar een contract bij de UFC tekende. Novelli nam het op in zijn UFC debuut tegen de Zweed David Teymur. Teymur versloeg Novelli afgelopen Augusutus in de tweede ronde via KO. Novelli zal gebrand zijn om zijn debuut zo snel mogelijk te vergeten, en een positief resultaat in de UFC neer te zetten. Die kans gaat hij dus krijgen tegen de Mexicaan Marco Polo Reyes.

14445707_1323858447633298_1279529781_n

Leave a Reply

Translate »