breaking news

Thuisgevecht voor Diego Sanchez tegen Michel Pereira tijdens UFC Rio Rancho

December 4th, 2019 | by Marcel Dorff
Thuisgevecht voor Diego Sanchez tegen Michel Pereira tijdens UFC Rio Rancho
UFC
0

TUF 1 winnaar Diego Sanchez al op 15 februari 2020 zijn opwachting maken in de Octagon. Sanchez treft de Braziliaan Michel Pereira tijdens UFC Fight Night 167 in Rio Rancho, New Mexico. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het Santa Ana Star Center. Voor Sanchez die traint bij JacksonWink MMA is dit een gevecht voor eigen publiek.

Diego Sanchez (MMA 29-12/UFC 18-12) behoeft geen introductie. Sanchez was de winnaar van het allereerste seizoen van The Ultimate Fighter. Sanchez heeft overwinningen tegen Nick Diaz, Takanori Gomi, Jim Miller, Joe Stevenson, Clay Guida, Ross Pearson & Kenny Florian op zijn resumé en is niet weg te denken uit de UFC. Sanchez heeft het de laatste jaren wat moeilijker en won slechts drie van zijn laatste tien wedstrijden. Zijn gevecht op UFC 200 tegen Joe Lauzon eindigde in een drama voor Sanchez. Sanchez werd voor het eerst in zijn carrière gestopt door stoten. Sanchez zou zich echter in November 2016 revancheren voor zijn verlies tegen Lauzon tegen nieuwkomer Marcin Held. In een zeer aantrekkelijk gevecht was Sanchez uiteindelijk de Pool Held via Unanimous Decision de baas. Echter in April 2017 ging Sanchez voor het eerst in zijn carrière écht KO. In de eerste ronde tijdens zijn gevecht in Nashville versloeg Al Iaquinta de JacksonWink MMA vechter via KO binnen twee minuten. Sanchez kon vervolgens tijdens UFC Norfolk ook het tij niet keren. Matt Brown was via een venijnige ellenboog te sterk en finishte hiermee Sanchez. Sanchez wist vervolgens in September 2018 het tij wél te keren. Tegen Craig White werd op een overtuigende manier via Unanimous Decision gewonnen. Vervolgens nam Sanchez het in Maart 2019 op tegen Mickey Gall. Sanchez vocht wederom érg sterk met een TKO overwinning in de tweede ronde en een Performance of the Night bonus tot gevolg. Sanchez werd vervolgens tijdens International Fight Week 2019 in Juli gekoppeld aan Michael Chiesa. Chiesa was echter te sterk voor Sanchez en versloeg hem via een dominante Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Michel Pereira (MMA 23-10-0-2/UFC 1-1-0-0) is een Braziliaanse MMA vechter die sinds 2012 te vinden is in het professionele circuit. Pereira heeft bij heel veel organisaties zowel in Brazilië als over de hele wereld gevochten. Zo vocht de Braziliaan voor Jungle Fight, XFC, WFCA, Shooto Brasil en Kunlun Fight. Zijn beste tijd had hij echter bij de Servische SBC organisatie waar hij zowel de titel won als deze verdedigde. Tijdens zijn twee recente gevechten voor de ROAD FC organisatie imponeerde Pereira met twee KO finishes in de eerste ronde. Mede door zijn spectaculaire manier van vechten dwong hij een contract af bij de UFC. Pereira debuteerde voor de UFC in Juni 2019 tijdens UFC Rochester tegen de Engelsman Danny Roberts. Pereira wist Roberts in de eerste ronde via een Flying Knee en stoten te finishen. Pereira kreeg hiervoor de Performance of the Night bonus en zal meedingen voor “UFC debut of the year” aan het einde van het jaar. Pereira zou vervolgens tijdens UFC Vancouver in September 2019 vechten tegen Sergey Khandozhko. Helaas kreeg Khandozhko zijn visum niet rond waarna Pereira werd gekoppeld aan Tristan Connelly. Pereira verloor als grootste favoriet op het evenement van de nieuwkomer via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »