breaking news

The Ultimate Fighter winnaar Andrew Sanchez treft Bruno Silva op 16 oktober

August 25th, 2021 | by Jamal Boussenaf
The Ultimate Fighter winnaar Andrew Sanchez treft Bruno Silva op 16 oktober
UFC
0

Middleweights Andrew Sanchez en Bruno Silva gaan het op 16 oktober, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt het Braziliaanse Super Lutas. Het is nog onbekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Andrew Sanchez wist in 2016 het lightheavyweight toernooi van het 23e seizoen van The Ultimate Fighter te winnen. In het gevecht daarop ging hij verder als middleweight, de gewichtsklasse waar hij voor The Ultimate Fighter actief was. Hier vocht hij acht gevechten, waarvan hij er vier wist te winnen en te verliezen. Zijn meest recente gevecht verloor hij via een TKO van Makhmud Muradov.

Bruno Silva maakte in juni, tegen Wellington Turman, met succes zijn debuut bij de UFC. De Braziliaan wist zijn landgenoot in de eerste ronde van hun gevecht knock-out te slaan. Daarvoor was “Blindado” actief bij de Russische organisatie M-1, waar hij in 2018 de middleweight titel wist te veroveren. Silva zou in 2019 al zijn UFC-debuut maken, maar door een gefaalde drugtest moest zijn debuut nog uitblijven.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »