breaking news

The Ultimate Fighter 24 woensdag van start!

August 29th, 2016 | by Redactie
The Ultimate Fighter 24 woensdag van start!
UFC
0

Een nieuw The Ultimate Fighter seizoen staat op het punt van beginnen, maar dit seizoen staat er wellicht meer op het spel dan ooit! Zestien kampioenen uit diverse organisaties zijn persoonlijk door de matchmakers van de UFC uitgekozen om het tegen elkaar op te nemen.

De ‘kampioen der kampioenen’ van het seizoen verdient een titelgevecht tegen UFC kampioen Demetrious Johnson. “Mighty Mouse” heeft zijn titel al acht keer weten te verdedigen en heeft zijn divisie min of meer schoongeveegd.

In een ultieme poging om de Flyweight divisie nieuw leven in te blazen is er gekozen voor deze vernieuwende doch enigszins bizarre opzet. De twee coaches, Joseph Benavidez en Henry Cejudo gaan als het ware 16 directe concurrenten trainen om het tegen hun aartsrivaal Johnson op te nemen.

Een gevecht tussen de coaches en een van de deelnemers is daarnaast zeker denkbaar in de nabije toekomst. De vraag is dan ook of de coaches (en deelnemers) meteen het achterste van hun tong laten zien.

De eerste aflevering van dit ‘tournament of champions’ wordt woensdagavond in de VS uitgezonden. Donderdagavond om 22:00 kun je al terecht op Fox Sports 6 om de eerste aflevering van een reeds smaakmakend seizoen te bekijken!

Leave a Reply

Translate »