breaking news

”The Hulk” ontmoet ”Frankenstein” tijdens UFC Auckland

March 30th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist is door Combate journalist Raphael Marinho naar buiten gebracht dat Ion Cutelaba het tijdens UFC Auckland zal opnemen tegen Luis Henrique da Silva. Beide Light-Heavyweights kruisen de degens in de Octagon van de Vector Arena op 11 Juni 2017. Of het gevecht deel uit maakt van de Preliminary Card of Main Card van UFC Fight Night 110 in Auckland, Nieuw-Zeeland is niet bekend.

Ion Cutelaba (MMA 12-3-0-1/UFC 1-2-0-0) maakte in 2016 zijn UFC debuut. Cutelaba kwam de UFC binnen als eerste Moldavische vechter ooit. ”The Hulk” verloor zijn zeer attractieve UFC debuut van de Canadese Let Misha Cirkunov. Echter had Cutelaba in zijn tweede UFC gevecht aanzienlijk meer succes. Cutelaba versloeg Jonathan Wilson via Unanimous Decision en boekte hiermee zijn eerste UFC overwinning. De Moldaviër kon in December 2016 zijn overwinning geen goed vervolg geven. Via Unanimous Decision werd in een vermakelijk gevecht verloren van Jared Cannonier. Beide mannen kregen wel de Fight of the Night bonus van de UFC.

Luis Henrique Da Silva (MMA 11-2/UFC 2-2) kwam in 2016 als ongeslagen vechter de UFC binnen. ‘’Frankenstein’’ wist tijdens zijn debuut in de UFC meteen te imponeren. Hij versloeg Jonathan Wilson via TKO in de tweede ronde. Ook zijn tweede gevecht won ‘’Frankenstein’’ in de UFC. Joachim Christensen werd in de tweede ronde gefinisht via Armbar Submission. In December 2016 tijdens UFC on FOX 22 in Sacramento, Californië nam ‘’Frankenstein’’ het op tegen de ongeslagen Schot Paul Craig. Voor het eerst in de Pro-MMA carrière van de Braziliaan werd er verloren. Craig, die zijn UFC debuut maakte was via Armbar Submission in de tweede ronde te sterk. De Braziliaan keerde vervolgens in Januari van dit jaar alweer terug in de Octagon. Jordan Johnson was in Denver, Colorado zijn tegenstander. Johnson die zijn debuut voor de UFC maakte domineerde het gevecht drie rondes lang op de grond en won een vrij eenvoudige Unanimous Decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »