breaking news

The Colosseum Gym feestelijk geopend

January 5th, 2019 | by Redactie
The Colosseum Gym feestelijk geopend
Video-Interview
0

Vandaag werd het nieuwe pand van The Colosseum Gym in Utrecht officieel geopend. Dit gebeurde op een feestelijke manier waar veel prominenten uit de vechtsport aanwezig waren. Zo werd de officiële opening verricht door drievoudig K-1 Grand Prix winnar Peter Aerts. (Foto’s By Odessa DC)

Powered by Aiki Budo.

Het nieuwe pand van The Colosseum Gym is immens groot en biedt mogelijkheden voor ieder niveau binnen diverse vechtsporten. Zo trainen er op dit moment ongeveer 200 kinderen die les krijgen van GLORY Heavyweight vechter Jahfarr Wilnis en zijn team. Ook is er volop ruimte voor recreanten en kan iedereen op zijn eigen manier kunnen bijleren over hun favoriete vechtsport.

Peter Aerts verricht de symbolische opening van The Colosseum

Colosseum heeft laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan en wil een breed publiek aanspreken.   Daarom bieden zij ook diverse workshops voor bedrijven en werken samen met gemeente en diverse hulpinstanties samen.

De immense hal van het nieuwe Colosseum

Daarnaast zijn is in The Colosseum plaats gemaakt voor een centrum voor fysiotherapie. Deze is naast de sporters ook voor ieder ander persoon beschikbaar. Daarnaast is er ook een topsport arts beschikbaar voor de atleten van The Colosseum. Dit sluit naadloos aan op de visie van eigenaren om alles onder 1 dak te kunnen faciliteren.

Wij spraken Danny de Vries en Daan Kortland, oprichters van The Colosseum Gym over de opening van hun nieuwe pand en de plannen voor de toekomst.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »