breaking news

Tegenstander Liam McGeary opnieuw gewijzigd

February 22nd, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Slechts enkele dagen geleden moest de geblesseerde Ierse MMA vechter Chris Fields zijn plek afstaan aan Vladimir Filipovic. Maar slechts enkele dagen voor het evenement Bellator 173 in de SSE Arena van Belfast, Noord-Ierland, moet ook Vladimir zijn plek gedwongen afstaan. Een visum aanvraag gooit roet in zijn debuut en zorgt ervoor dat hij op tijd aanwezig kan zijn in Belfast, Noord-Ierland. Het is nu aan Brett McDermott om zijn pensioen te verlaten om de kooi met McGeary te betreden.

Voor Liam McGeary (MMA 11-1/Bellator 8-1) zal het zijn eerste gevecht dat niet om de titel is sinds februari 2015 zijn. McGeary, geboren en getogen in Engeland is in bezit van de bruine band BJJ. In 2010 maakte hij zijn debuut in het professionele MMA. In zijn tweede partij wist hij meteen beslag te leggen op de ICO British Light Heavyweight titel. Daarna stapte McGeary over naar Bellator waar zijn zegereeks voortduurde tot november van vorig jaar. In een partij die de volle 5 ronden duurde kwam McGeary tekort tegen Phil Davis via een unanimous decision.

Brett McDermott (7-4 MMA/Bellator 0-0) maakte zijn professionele MMA debuut tijdens BAMMA 12. Hij verloor hier met een submission van Thomas Denham. The Spartan heeft gevochten voor promoties als Stoke Fight Factory, FCC, COTT en Rizing FF. Hij vocht hier tegen Muhammed Lawal maar ontving hier in de eerste ronde al een stoot met een knock-out als gevolg. McDermott komt uit voor Flex MMA. Voordat hij begon met MMA had hij een professionele carrière in het Rugby.

Het evenement Bellator 173 is het vervolg op het evenement BAMMA 28. Dit is een vergelijkbare lead-in als Bellator 169 in Ierland. Het main event van BAMMA 28 wordt verzorgd door een 155-pond titelgevecht tussen de oud UFC vechters Norman Parke en Paul Redmond.

Comments are closed.

Translate »