breaking news

Tecia Torres en Angela Hill treffen elkaar in rematch

October 19th, 2020 | by Redactie
Tecia Torres en Angela Hill treffen elkaar in rematch
UFC
0

Tecia Torres en Angela Hill gaan het op 12 december, tijdens UFC 256, voor de tweede keer tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. De twee strawweights vochten meer dan vijf jaar geleden al eens tegen elkaar. Tecia Torres kwam toen als winnares uit de strijd.

Torres hoopt, na haar winst op Brianna van Buren eerder dit jaar, weer verder te kunnen bouwen. De gewonnen partij maakte een einde aan een verliesreeks van vier gevechten, die in 2018 begon. Daarvoor had “The Tiny Tornado” een winstreeks van drie gevechten, die kwamen allemaal in 2017.

Angela Hill begon het jaar sterk. Zo wist ze, in januari, Hannah Cifers via een TKO te verslaan, en versloeg ze Loma Lookboonmee nog geen maand later via een unanimous decision. Vervolgens verloor Hill, via een controversiële split decision, van Claudia Gadelha. In september vocht ze tijdens het main event tegen Michelle Waterson, ook dit gevecht ging verloren. Hill zal dus in haar vijfde gevecht van dit kalenderjaar weer gebrand zijn op een winst.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »