breaking news

Team Duncan komt met eerste MMA gala in Utrecht

November 18th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Team Duncan komt met eerste MMA gala in Utrecht
Combat Sports
0

Aanstaande zaterdag 23 november 2019 komt Team Duncan met hun allereerste Mixed Martial Arts gala. Het evenement zal plaatsvinden in het Duncan’s Training Center in Utrecht. Ongeveer 30 verschillende vechters zullen het canvas betreden om te knokken voor de winst. Waar de Nederlandse MMA vechter het vaak moet doen met een plekje in een ring op een kickboksgala, geeft Team Duncan de vechters de gelegenheid om te strijden in een kooi.

DTC presents: Autumn Fight Night.
Al enige tijd is er berichtgeving over het evenement te vinden. Zo schrijven de social media pagina’s van Duncan’s Training Center vol trots dat er veel leden meevechten op het debuutshow.

Het eerste gevecht gaat plaatsvinden om 17.00 uur. De verwachte eindtijd is 21.00 uur. Tickets voor het evenement kosten 20 euro per stuk en zijn alleen aan de deur te verkrijgen.

Duncan’s Training Center is geen onbekende naam. Zo staat deze sportschool regelmatig op vechtsportgala’s en kent Marc Duncan een lange loopbaan op het wedstrijdveld. Met partijen bij Shooto Holland, Rings Holland, UG, It’s Showtime en Fight Club Den Haag.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »