breaking news

Te koop: Videobellen met Floyd Mayweather voor $1500!

April 23rd, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Te koop: Videobellen met Floyd Mayweather voor $1500!
Combat Sports
0

Als jij fan bent van Floyd Mayweather en hem heel graag wil spreken, is dit je kans! Voor een onschuldig bedrag van 1500 Dollar maakt hij tijd vrij in een videochat-sessie. Via een veiling van FanMio is te bieden op verschillende pakketten. Deze variëren van ongeveer $ 70 voor een shirt, tot $ 1500 voor een exclusieve videochat-sessie met de bokslegende.

“Now here’s your chance, to meet me, no matter where you at around the world,” Mayweather said in a video to promote the service. “You CAN ask me anything, ask me about all 50 fights, ask me what’s my eating regiment, ask me what’s my best fight, ask me what’s my best knockout, ask me what I do everyday, in retirement.”

Er gingen verhalen rond dat Floyd Mayweather de afgelopen jaren financieel worstelde. Zo zou hij in de aanloop naar zijn gevecht tegen Conor McGregor in gesprek zijn met de belastingdienst. Echter heeft hij wel een flinke smak geld gewonnen met zijn overwinning in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada. Maar het kan altijd beter!

Voor 1500 Dollar heb jij een persoonlijke één-op-één-sessie met Floyd Mayweather. Omdat er op het moment van alles in de wereld gebeurd, lijk het moeilijk te geloven dat mensen bereid zijn om zulke bedragen te betalen. Aan de andere kant krijg je dan wel een unieke ervaring.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »