breaking news

Tatsujin Dojo vechter Marcin Prachnio tekent contract bij UFC

December 7th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Op 24 januari 2018 het is aan de Tatsujin Dojo Deventer/ Tatsujin Dojo Indonesia vechter, Marcin Prachnio om zijn Ultimate Fighting Championship (UFC) debuut te maken in de wereldberoemde Octagon van de UFC. Dit evenement wordt georganiseerd onder de naam UFC on Fox 28 in de Amway Center van Orlando, Florida. Er wordt gesproken dat hij zal strijden tegen de 29-jarige Jake Collier, echter is er nog niks officieel bekendgemaakt.

Marcin Prachnio is een 29-jarige vechter uit Warschau, Polen. Hij kent een professioneel record van 13 om 2 en is vooral bekend bij de grootste MMA promotie van Azië, ONE Championship. Helaas is Prachnio door een blessure nooit in aanmerking gekomen voor de ONE Middleweight titel, maar hij heeft hier wel gewonnen van onder andere Gilberto Galvao, Jake Butler en Alexandre Machado. Prachnio heeft momenteel acht partijen achter elkaar gewonnen. Een indrukwekkende streak dat hem een contract bij de UFC oplevert.

Vermoedelijk zal Prachnio strijden tegen de 29-jarige Jake Collier. Deze vechter uit St. Louis, Missouri, heeft een een professioneel record van 11-4. Hij maakte in december 2014 zijn debuut maar verloor deze van Vitor Miranda. Collier lijkt zijn ritme niet te kunnen vinden en wisselt zijn overwinningen af met verliespartijen. Collier heeft gevochten voor onder andere RFA, Rumble Times Promotions en Cage Championships.

Tatsujin Dojo met onder andere Martijn de Jong, Vincent Latoel, Anthony Engelen en Marcin Prachnio:

Comments are closed.

Translate »