breaking news

Tatsujin Dojo vechter Marcin Prachnio moet titelgevecht afzeggen door blessure

January 3rd, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Tatsujin Dojo vechter Marcin Prachnio moet titelgevecht afzeggen door blessure
ONE Championship
0

Op 14 februari zouden er drie Tatsujin Dojo Deventer/ Tatsujin Dojo Indonesia vechters in actie moeten komen op het evenement ONE Championship: Quest for Power. Zo neemt Vincent Latoel het op tegen Vaughn Donayre en vecht Anthony Engelen tegen A.J. Lias Mansor. Het main event zou verzorgd worden door de Poolse Marcin Prachnio en kampioen Vitaly Bigdash. Helaas moet Marcin slechts twee weken voor het evenement het rooster verlaten.

De 28-jarige Marcin Prachnio leek scherper dan ooit. Al zeven keer op rij heeft hij bewezen de sterkste te zijn. Met een record van twaalf om twee stapt gaf de organisatie hem een kans om te vechten voor de ONE Middleweight titel. Helaas gooit een blessure roet in het eten en moet hij het gevecht gedwongen afzeggen. De promotie heeft Aung La N Sang als een geschikte vervanger.

Aung La N Sang is een 31-jarige vechter uit Aung La N Sang met de bijnaam Burmese Python. Hij heeft een record van 19 win partijen en 3 verlies partijen. Hij komt uit voor het team Crazy 88 Brazilian Jiu-Jitsu en heeft hier een zeer goed grondwerk opgebouwd. Zo won hij 11 keer met submission, 7 keer met knock-out en één keer met een beslissing.

Tegenover Aung La N Sang komt de sterke Vitaly Bigdash te staan. Bigdash is een 32-jarige vechter uit Rusland en weet niet wat verliezen is. Hij draagt momenteel een record van acht win partijen. Geen enkele partij is gevallen in de handen van de jury. Hij heeft onder andere gewonnen van Magomed Magomedkerimov en Igor Svirid. Hij heeft gevochten voor promoties als ProFC, OC en Glory World Series.

Leave a Reply

Translate »