breaking news

“Talpa moet de UFC blijven uitzenden” petitie gestart door MMA liefhebber

April 9th, 2020 | by Redactie
“Talpa moet de UFC blijven uitzenden” petitie gestart door MMA liefhebber
UFC
0

Nadat wij (en andere Nederlandse websites) gisteren bekend maakten dat Talpa (hieronder valt SBS 9, KIJK TV en VeronicaTV) de UFC tijdens de lockdown niet zal uitzenden kreeg het multimedia bedrijf bakken kritiek over zich heen van boze fans. MMA fan van het eerste uur Dennis van Heumen startte vervolgens online een petitie om de UFC alsnog op Talpa uitgezonden te krijgen.

De petitie kun je hier bekijken. (en tekenen als je dat wil). Ook over de landsgrenzen is het inmiddels bekend dat Talpa weigert de UFC uit te zenden. Severe MMA journalist Andy Stevenson wist een reactie van Talpa te krijgen.

Hoe kan je nu legaal de UFC evenementen bekijken?

Zolang Talpa weigert de aankomende evenementen uit te zenden is de enige manier van legaal kijken op UFC FightPass. UFC FightPass is een platform waar de UFC buiten de VS gevechten uitzend. Voor €9,99 per maand of €85,99 per jaar kan je een abonnement halen. Dit geeft je toegang tot een gehele bibliotheek aan oude gevechten maar ook live evenementen. Met een FightPass abonnement kun je alle prelims live bekijken, maar ook bijna alle main cards. Behalve de PPV Main Cards. Hiervoor wordt een extra bedrag van €23,- per PPV gevraagd.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »