breaking news

Tai Tuivasa treft Walt Harris tijdens UFC 267

July 27th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Tai Tuivasa treft Walt Harris tijdens UFC 267
UFC
0

Een heavyweight gevecht tussen Tai Tuivasa en Walt Harris is toegevoegd aan UFC 267, dat op 30 oktober zal plaatsvinden, zo meldt MMA Junkie. Het is nog niet bekend waar het evenement gehouden gaat worden, al lijkt dit op Yas Island in Abu Dhabi te zijn.

Tai Tuivasa heeft de smaak weer te pakken. De Australiër begon zijn UFC-carrière met drie overwinningen op rij, gevolgd door drie nederlagen op rij. Maar nu is Tuivasa weer bezig aan een winstreeks van drie gevechten. Zo wist hij Stefan Struve knock-out te slaan, Harry Hunsucker via een TKO te verslaan, en eerder deze maand sloeg hij Greg Hardy knock-out. Hiervoor kreeg Tuivasa een ‘Performance of the Night’ bonus.

Walt Harris kent een ongelukkige laatste drie gevechten. “The Big Ticket” wist in 2019, door Aleksei Oleinik knock-out te slaan, voor het laatst te winnen. In de drie gevechten die daarop volgden werd Harris elke keer verslagen doormiddel van een TKO. Zijn meest recente gevecht was vorige maand, toen hij door Marcin Tybura via een TKO werd verslagen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »