breaking news

Tai Tuivasa treft debuterende Harry Hunsucker aanstaande zaterdag

March 17th, 2021 | by Redactie
Tai Tuivasa treft debuterende Harry Hunsucker aanstaande zaterdag
UFC
0

Tai Tuivasa heeft een nieuwe tegenstander voor zijn heavyweight gevecht van aanstaande zaterdag, zo meldt MMA Junkie. De debuterende Harry Hunsucker vervangt de uitgevallen Don’Tale Mayes.

Tai Tuivasa weet eindelijk weer hoe winnen voelt. De Australiër begon, als ongeslagen vechter, zijn UFC carrière met drie overwinningen op rij, maar wist sinds 2018 geen gevecht meer te winnen. Tot afgelopen oktober. Nadat hij drie opeenvolgende gevechten verloor wist Tuivasa op 24 oktober, tijdens UFC 254, eindelijk weer te winnen. Toen wist hij Stefan Struve in de laatste seconde van de eerste ronde knock-out te slaan.

Harry Hunsucker nam het in 2016 op tegen de vechter die hij nu vervangt. Toen wist Don’Tale Mayes hem, via een TKO, te verslaan. Hunsucker deed in november mee aan de Dana White’s Contender Series, maar werd toen door Jared Vanderaa, via een TKO, verslagen. Nu mag hij zich alsnog opmaken voor zijn UFC debuut. Hunsucker was hiervoor vooral actief bij de in Kentucky gelegen Hard Rock MMA, waar hij de heavyweight kampioen was.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »