breaking news

Tagir Ulanbekov maakt op 12 september tegen Bruno Silva zijn UFC debuut

July 18th, 2020 | by Redactie
Tagir Ulanbekov maakt op 12 september tegen Bruno Silva zijn UFC debuut
UFC
0

De Dagestani Tagir Ulanbekov gaat op 12 september tegen de Braziliaan Bruno Silva zijn UFC debuut maken, zo meldt Brett Okamoto van ESPN. Ulanbekov had eigenlijk dit weekend zijn UFC debuut moeten maken, maar door het overlijden van zijn mentor, Abdulmanap Nurmagomedov, ging dit niet door.

Ulanbekov komt over van de Russische promotie Gorilla FC, waar Khabib Nurmagomedov, eveneens zijn trainingspartner, de eigenaar van is. Hier was hij tijdens zijn drie partijen ongeslagen en won hij in zijn eerste gevecht de flyweight titel van Aleksandr Podlesniy. Voor zijn winstreeks verloor hij door een controversiële majority decision van Zhalgas Zhumagulov, die afgelopen weekend zijn UFC debuut maakte.

Bruno Silva maakte tijdens zijn verloren partij tegen de Duitser Khalid Taha, tijdens UFC 243, zijn UFC debuut. Taha wist hem toen via een arm triangle choke te verslaan. Vervolgens nam hij het in zijn tweede partij tijdens UFC on ESPN+ 28 op tegen de Tsjech David Dvořák. Ook dit gevecht verloor hij. Nu mag hij zich weer opmaken voor een lastig gevecht.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »