breaking news

Superfight tussen Aung La N Sang en Alain Ngalani tijdens ONE Championship 61

September 18th, 2017 | by Redactie

ONE Championship CEO Chatri Sityodtong maakte vanmorgen een zeer opmerkelijk gevecht bekend. Middleweight Kampioen Aung La N Sang zal op 3 November in Rangoon, Myanmar zijn opwachting maken tegen Alain Ngalani. Het opmerkelijke aan deze partij is dat het een open weight superfight zal zijn. Ngalani komt normaal gesproken uit in de Heavyweight divisie. La N Sang en Ngalani zullen het Main Event verzorgen van ONE Championship 61 : Hero’s Dream in een zogeheten ”David vs. Goliath” match-up.

Aung La N Sang (MMA 20-10-0-1/ONE 5-1-0-0) is een 32-jarige vechter uit Myanmar. Aung La N Sang heeft als bijnaam de Burmese Python. Hij heeft een record van 20 win partijen en 4 verliespartijen. Hij komt uit voor het team Crazy 88 Brazilian Jiu-Jitsu en staat bekend om zijn zeer sterke groundgame. Zo won hij 11 keer met submission, 7 keer met KO en tweemaal via decision. Aung La N Sang veroverde in een rematch in Juni dit jaar de titel tegen Vitaly Bigdash. La N Sang won het gevecht via Unanimous Decision.

Alain Ngalani (MMA 3-3/ONE 2-3) is van origine een kickbokser uit Kameroen en is een viervoudig Muay Thai Kampioen. In 2013 maakte Ngalani de overstap naar het MMA. Tot dusver met wisselende resultaten. Ngalani wist in zes partijen slechts driemaal met de winst ervandoor te gaan, waardoor hij een record heeft van 3-3. Ngalani vocht in 2016 voor het laatst tegen Danyo Ilunga in Zuid-Afrika. Ngalani won die partij via Unanimous Decision.

Comments are closed.