breaking news

Succesvol UFC debuut voor Jairzinho Rozenstruik (Video)

February 3rd, 2019 | by Stefan Van Erp
Succesvol UFC debuut voor Jairzinho Rozenstruik (Video)
UFC
0

Jairzinho Rozenstruik maakte afgelopen nacht zijn UFC debuut in Fortaleza, Brazillie. Hij nam het op in het hol van de leeuw tegen Junior Albini. Rozenstruik bleef echter koelbloedig en wist de partij via een heerlijke combinatie in de tweede ronde ten einde te brengen.

Powered by Aiki Budo.

Rozenstruik begon een beetje nerveus aan zijn eerste gevecht voor de grootste MMA organisatie. Albini liet direct weten dat hij geen enkele intentie had om het gevecht staande te houden en bracht de Surinamer binnen een minuut naar de grond. Na een paar mooie transities wist de Braziliaan zelfs full mount te pakken. Rozenstruik bleef koel en wist zich uit deze benarde positie te werken. Aan het eind van de eerste ronde liet Rozenstruik zelf van zich spreken door goed door te komen met een aantal stoten. Dit bleek de opmars naar een overwinning.

In de tweede ronde was het al snel zichtbaar dat Rozenstruik losser in de kooi stond. Hij durfde meer combinaties te maken en binnen een minuut in deze ronde gooide Rozenstruik een linkerhoek, rechterhoek, linkertrap naar het hoofd combinatie die Albini naar het canvas werkte. Rozenstruik vervolgde met verwoestende Ground and Pound om de partij te finishen.

Kijk hier de partij terug:

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »