breaking news

Strawweights Angela Hill en Michelle Waterson treffen elkaar in de octagon

June 30th, 2020 | by Redactie
Strawweights Angela Hill en Michelle Waterson treffen elkaar in de octagon
UFC
0

Voormalig Invicta FC kampioenes Angela Hill en Michelle Waterson nemen het op 22 augustus in een strawweight gevecht tegen elkaar op, zo meldt MMA Junkie. Het ziet ernaar uit dat het gevecht in het UFC Apex in Las Vegas zal plaatsvinden.

Beide dames verloren hun laatste gevecht via een split decision. Zo verloor Angela Hill op 16 mei op een controversiële manier van Cláudia Gadelha en verloor Michelle Waterson een week eerder van voormalig UFC strawweight kampioene Carla Esparza.

Angela Hill is bezig aan een actief 2020. “Overkill” vocht hiervoor al drie keer en het gevecht op 22 augustus maakt haar de eerste vecht(st)er die dit jaargang vier keer vecht. Voor haar verloren partij van Gadelha had Hill een winstreeks van drie gevechten, waaronder twee TKO’s.

Michelle Waterson heeft momenteel een verliesreeks van twee partijen. Voor haar gevecht met Carla Esparza verloor ze in oktober 2019 van voormalig UFC strawweight kampioene Joanna Jędrzejczyk. Haar laatste winst behaalde ze meer dan een jaar geleden, op 30 maart 2019, toen ze voormalig titeluitdaagster Karolina Kowalkiewicz via een unanimous decision versloeg.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »