breaking news

Strawweight gevecht tussen Amanda Ribas en Angela Hill op 8 mei

April 6th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Strawweight gevecht tussen Amanda Ribas en Angela Hill op 8 mei
UFC
0

Amanda Ribas en Angela Hill gaat het op 8 mei, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen. MMA Fighting meldde eerder een mondelinge overeenkomst tussen de vechtsters. Het gevecht is nu officieel bekend gemaakt. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Amanda Ribas zag in januari, tijdens UFC 257, een einde komen aan haar ongeslagen reeks in de UFC. De Braziliaanse maakte in 2019 haar debuut binnen de organisatie en wist haar eerste vier gevechten te winnen. Twee via een decision en twee via een submission. Maar Marina Rodriguez maakte, via een TKO, een einde aan die reeks. Het was de eerste keer in bijna ze jaar tijd dat Ribas weer een gevecht verloor.

Angela Hill wist zich afgelopen maand, na twee verloren gevechten, te herpakken. Ze eindigde 2020 met twee verloren split decisions, tegen Cláudia Gadelha en Michelle Waterson, op rij. Maar in haar meest recente gevecht wist Hill Ashley Yoder, via een unanimous decision, te verslaan. De twee stonden in 2017 al eerder tegenover elkaar in de octagon. Toen wist Hill ook, via een unanimous decision, te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »