breaking news

Stefan Struve ziet gevecht met Alexander Volkov wel zitten

April 21st, 2017 | by Stefan Van Erp

UFC Heavyweight Stefan Struve is op de terugweg na een blessure. In een interview met MMA DNA vertelde hij dat UFC Rotterdam op 2 september aanstaande haalbaar voor hem is. Alexander Volkov heeft aangegeven dat hij graag tegen Struve wil vechten. Struve liet op zijn beurt weten dat hij hier op in wil gaan.

Stefan Struve (28-8) vocht zijn laatste partij in oktober tegen Daniel Omielańczuk tijdens UFC 204 in Manchester. De 2.13m lange Nederlander maakte indruk in deze partij en wist als eerste vechter Omielańczuk te finishen. Via een mooie D’Arce choke eindigde hij de partij in de tweede ronde. Struve werd daarna ingepland om te vechten tegen Junior Dos Santos. Echter gooide een schouderblessure roet in het eten.

Alexander Volkov (28-6) vecht sinds november vorig jaar voor de UFC. In zijn debuut wist de 2.01m lange Rus te winnen van Timothy Johnson via een Split Decision. Daarna nam Volkov het vorige week op tegen Roy Nelson. Volkov wist te winnen via een Unanimous Decision. Via het Russische SportBox liet Volkov weten dat hij een gevecht met Stefan Struve tot de mogelijkheden behoort. Na een tweet van een reporter van SportBox reageerde Struve dat hij hier de uitdaging graag aanneemt. De reporter reageerde dat Volkov liever tegen Derrick Lewis wil vechten. Deze is echter aan het herstellen van een breuk in zijn voet.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »