breaking news

Stefan Struve treft Tai Tuivasa tijdens UFC 254

September 24th, 2020 | by Redactie
Stefan Struve treft Tai Tuivasa tijdens UFC 254
UFC
0

Ons eigen Stefan Struve gaat het op 24 oktober, tijdens UFC 254, opnemen tegen de Australiër Tai Tuivasa, zo meldt de organisatie via Social Media. “The Skyscraper” maakt na bijna een jaar weer zijn opwachting in de octagon.

Dit luidt het tweede gevecht in van Struve’s nieuwe deal van zes gevechten, die hij in 2019 tekende. Het eerste gevecht van die deal verloor hij via een TKO van Ben Rothwell, nadat Rothwell hem twee keer in zijn kruis raakte. Struve koos er, op aanbeveling van de scheidsrechter, voor om door te gaan, wat hem uiteindelijk te duur heeft komen te staan.

Tai Tuivasi hoopt eindelijk weer eens te winnen. “Bam Bam” had, door zijn eerste drie gevechten te winnen, een ijzersterk begin aan zijn UFC carrière. Hiervan wist hij er twee te winnen via een finish, één daarvan eindigde in een unanimous decision. Maar sindsdien is zijn carrière, binnen de octagon, in een slop geraakt. Hij verloor zijn laatste drie gevechten en zijn laatste winst dateert alweer van 2018. Nu mag hij na meer dan een jaar weer zijn opwachting in de octagon maken. Tuivasa zag in juni nog zijn gevecht met Jarjis Danho gecanceld worden.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »