breaking news

Stefan Struve lijkt carrière te beëindigen na overwinning tegen Marcos Rogerio de Lima

February 24th, 2019 | by Redactie
Stefan Struve lijkt carrière te beëindigen na overwinning tegen Marcos Rogerio de Lima
UFC
0

De Beverwijker Stefan Struve kondigde na zijn overwinning eerder op de avond tegen Marcos Rogerio de Lima aan dat het wel eens zijn laatste MMA partij geweest kan zijn. Struve liet weten dat (zoals bekend) hij na zijn comeback in verband met hartproblemen nog vijf jaar wilde vechten. Die vijf jaar zijn inmiddels verstreken. Struve doorbrak zijn losing streak van drie gevechten door via Arm-Triangle Choke Submission de Braziliaan de Lima te finishen. Voor Struve een goede manier om op een positieve noot de UFC te verlaten.

Echter liet de Nederlander weten dat het nog niet definitief is en hij alles eerst wil laten bezinken voordat hij een definitieve keuze maakt. Struve kwam in zijn carrière tot liefst 40 MMA partijen. Daarvan wist hij er liefst 29 te winnen. In de UFC kwam hij tot 22 partijen. Het record van de Beverwijker is 13-9 in de UFC. Struve wist onder andere grote namen als Antonio Rodrigo Nogueira, Stipe Miocic en Bigfoot Silva in de Octagon te verslaan.

Bekijk hier het interview.

Mocht Struve definitief ermee stoppen dan willen wij van MMA DNA de Nederlander bedanken voor zijn mooie gevechten en een fantastische carrière en wensen hem veel succes.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »