breaking news

Stefan Struve en Alexander Volkov willen tegen elkaar vechten tijdens UFC: Rotterdam

May 8th, 2017 | by Redactie

De twee grootste vechters hebben met elkaar afgesproken om te vechten tijdens UFC: Rotterdam. Op zaterdag 2 september is het wederom Rotterdam dat de gastheer voor de leider in MMA zal spelen. De Ahoy zal ongetwijfeld weer rood, wit en blauw kleuren na het fantastische evenement van verleden jaar. Het evenement waarop alle Nederlandse vechters hun partij wonnen. Langzamerhand komt het aankomende evenement steeds vaker ten sprake.

Zo verwacht de Nederlandse MMA vechter Stefan Struve opnieuw op het canvas te staan. Vorig jaar wist hij het publiek 16 seconden te vermaken, echter zat hier wel een schitterende knock-out bij. Onder groot applaus zat hij op de kooi te genieten van zijn overwinning. Ook op 2 september wil hij weer aanwezig zijn. Via Social media spreekt hij af te vechten:

Stefan Struve: “Ik kan lekker de tijd nemen. Ik ga zo een beetje half juni richting Amerika om te gaan trainen. Hier zal ik 10 a 11 weken aan de bak gaan om 300% terug te komen. Ik denk dat er voor mij een plekje is. Ik heb nog niks getekend, maar ik denk dat ik een mooie avond kan verzorgen.”

Stefan Struve (MMA 28-8/UFC 12-6) mag inmiddels wel als een UFC veteraan gezien worden. De Beverwijker kwam in 2009 de UFC binnen, en heeft zeer indrukwekkende winstpartijen staan tegen mensen als Pat Barry, Antonio Rodrigo Nogueira, Antonio Silva en huidig UFC Heavyweight Kampioen Stipe Miocic. Struve won zijn laatste gevecht voor de UFC in Engeland. In een uitverkochte Manchester Arena versloeg hij Daniel Omielańczuk met een D’Arce chok.

Alexander Volkov (MMA 28-6/UFC 2-0) Is een 28-jarige voormalig M-1 en Bellator Heavyweight kampioen. De 2.01 meter lange Rus wist 21 van zijn 28 overwinningen te eindigen voor de bel (18 KO/TKO en 3 Submission). Volkov begon zijn professionele MMA carrière in 2009. Sindsdien maakte hij furore bij M-1 waarna hij een telefoontje kreeg van Bellator. Daar mocht hij direct meedoen aan het Heavyweight tournament. Na overwinningen op Brett Rogers en Vinicius Queiroz mocht hij voor de titel vechten. In een spannende partij die de 5 ronden volmaakte wist Volkov tegen Richard Hale aan het langste eind te trekken en mocht zich de Bellator Heavyweight kampioen noemen. Lang kon Volkov er niet van genieten want in zijn eerstvolgende partij verloor hij zijn titel aan Vitaly Minakov via TKO in de eerste ronde. Vorig jaar november debuteerde Volkov voor de UFC. In een weinig hoogstaande partij wist hij te winnen via een Split Decision tegen Timothy Johnson. Ook heeft hij Roy Nelson op zijn record mogen plaatsen. Hij versloeg hem met een unanieme beslissing tijdens UFC on Fox: Johnson vs. Reis.

De organisatie heeft nog geen officiële aankondigingen gemaakt voor het Rotterdamse evenement. Houd daarom MMA DNA nauwlettend in de gaten voor al het MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »