breaking news

Staredown XI met vol programma in Expo hal in Deurne

February 27th, 2017 | by Redactie
Staredown XI met vol programma in Expo hal in Deurne
MMA
0

Staredown organiseert haar elfde evenement in de Expo Hal in Deurne, Belgie. Tijdens dit evenement, dat gehouden wordt op 4 maart zullen er 19 gevechten op het programma staan waarvan 2 titelgevechten in de Lightweight en Featherweight divisie.

Staredown timmert al jaren aan de weg en komt ook deze keer weer met een volle agenda. Vechters uit heel Europa zullen hun opwachting gaan maken. Tijdens het evenement nemen Ayton de Paepe en Julien Gracco het tegen elkaar op voor de Belgian Featherweight titel. De Paepe heeft al zijn vijf professionele partijen in winst weten om te zetten waarvan hij er drie voortijdig beslist (2 KO/TKO en 1 Submission). Zijn tegenstander Julien “Cray Wolf” Gracco heeft een professioneel record van 7 overwinningen en 1 verliespartij. Zijn laatste gevecht won Gracco via een Submission tegen Damien Peltier. Dit was zijn eerste Submission overwinning in zijn professionele carrière.

Het gevecht voor de Benelux Lightweight titel gaat tussen de Nederlander Mike Laterveer en de Belg Sameer Alekozai. Voor Laterveer wordt het zijn tweede gevecht op professioneel niveau. De BJJ specialist die uitkomt voor Renzo Gracie Holland uit Breda verloor zijn eerste gevecht via een Decision. Alekozai heeft een professioneel record van 3 overwinningen en 1 verliespartij. Al zijn partijen maakten de tijd vol.

Verder komen we op de kaart onder anderen Rachid Bulguchev tegen. Bulguchev vocht afgelopen oktober in Dessel tijdens SHC XII tegen Benny Bouillon en won daar via een snoeiharde highkick op KO na 20 seconden.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Wanneer je ook graag bij dit evenement wil zijn kun je kaarten bestellen via info@staredownfc.be. Een entreekaart kost in de voorverkoop €25,-. Een cage seat is €40,-. Check ook onze Facebookpagina en maak kans om live bij dit evenement aanwezig te zijn!

De volledige kaart van Staredown XI ziet er als volgt uit:

Comments are closed.

Translate »