breaking news

Spike TV en MMA DNA brengen Bellator bij je thuis!

June 17th, 2019 | by Stefan Van Erp
Spike TV en MMA DNA brengen Bellator bij je thuis!
Bellator MMA
0

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat MMA DNA vanaf heden de Europese Bellator evenementen gaat verslaan voor Spike Nederland. Aankomend weekend zullen wij in Londen aanwezig zijn om verslag te doen van Bellator 223. 

Wat kun je verwachten 
Dit nieuws verandert niets aan wat je van ons gewend bent. Wij blijven dé plek voor al je MMA- en Kickboks nieuws. Ook blijven wij verslag doen van alle andere evenementen die je van ons gewend bent. Daarnaast zullen wij zorgdragen voor artikelen rond Bellator evenementen voor de website van Spike en verzorgen wij de video-interviews voor het YouTube kanaal van Spike Sports.

De interviews
Onze interviews blijven wat je van ons gewend bent. We gaan op een relaxte manier het gesprek aan met vechters en organisatoren en proberen de sport altijd van een positief perspectief te belichten. Uiteraard zouden we gek zijn als we geen gebruik zouden maken van de expertise die bij Spike aanwezig is en zullen wij dankzij hen verder professionaliseren in het maken van content. De karakteristieke rode plopkap blijft ook gewoon onderdeel van onze interviews.
De video interviews die we maken voor Spike worden ook gedeeld op MMA DNA zodat jullie ook hier van het laatste nieuws ter plaatse op de hoogte blijven.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »