breaking news

Spektakel verwacht tijdens inaugureel gala van Dutch Combat Events in Landgraaf

March 3rd, 2020 | by Marcel Dorff
Spektakel verwacht tijdens inaugureel gala van Dutch Combat Events in Landgraaf
Dutch Combat Events
0

Aankomende zaterdag is MMA DNA op locatie bij het eerste Octagon evenement dat wordt gehouden in het Zuiden van Nederland in Sporthal Strijthagen te Landgraaf. Dutch Combat Events heeft een interessante mix van Kickboks en Mixed Martial Arts partijen. Lees hieronder meer info over de gevechten en de matchmaking.

MMA

Aladin Ben Hlima vs. Ymco Brijker
MMA liefhebbers zullen uitkijken naar de Heavyweight partij tussen Aladin Ben Hlima (Ben Ali Gym) die het opneemt tegen Ymco Brijker (Team Thriving). Dit is een klassieke “striker vs. grappler” PARTIJ. Aladin is een sterke kickbokser die het opneemt tegen grappling expert Ymco. De vraag is; gaat het gevecht staand of op de grond plaatsvinden?

Tommie Nolten vs. Wouter Claessens
Tommie Nolten uit de stal van R-grip wordt door voormalig strikforce kamioene Marloes Coenen en haar man Roemer Trompert getraind. Tommie neemt het op tegen Wouter Claessens van Team Thriving. Beiden heren kunnen zowel staand als op de grond uit de voeten.

Kickboxing

Faris Acharradi vs. Max Weekers
Faris Acharradi, getraind door voormalig kampioen Murat Direkci van Universal gym antwerpen, neemt het op tegen Max Weekers van team Alken. Zaterdag 7 maart zullen de heren over 3 rondes van 3 minuten bepalen wie de betere kickbokser is.

Bas Willemse vs. Bahae Eddine Dif
Bas Willlemse heeft meerdere KO’s op zijn naam staan. Willemse neemt het op tegen een jongen van voormalig kampioen Ali Gunyar. De levende legende heeft harde en explosieve vechters onder zijn hoede. Zijn pupil, Bahae Eddine Dif, is bewegelijk en gevaarlijk uit alle hoeken!

Bas Willemse is er klaar voor! Komen jullie hem supporten?

Bas Willemse is er klaar voor! Komen jullie hem supporten?

Geplaatst door Dutch Combat Events op Dinsdag 3 maart 2020

Tom van Lier vs. Anouar Belali
Tom van Lier heeft onlangs bij ISKA de Duitse titel weten te bemachtigen. Van Lier komt van twee winstpartijen af en neemt het op tegen de taaie Anouar Belali van Team Suboxer. Zij zullen de avond met een knal afsluiten!

Als vechtsportliefhebber mag je dit evenement uiteraard niet missen. Voor tickets klik hier.

Bekijk hier de matchmaking.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »