breaking news

Spektakel verwacht op jaarlijks SHC evenement aankomende zaterdag in Dessel

October 1st, 2019 | by Marcel Dorff
Spektakel verwacht op jaarlijks SHC evenement aankomende zaterdag in Dessel
SHC
0

Aankomende zaterdag is het weer zover. Dan zal op Sportpark Brasel te Dessel, België het jaarlijkse Strength & Honour Championship evenement plaatsvinden. Organisator Benny Rogmans heeft wederom een competitieve en sterke card weten neer te zetten voor dit evenement. Zo zullen er negen amateurpartijen plaatsvinden en zeven pro gevechten. Van die zeven pro gevechten zullen er drie zijn voor de SHC titel en eentje voor de Benelux titel. Uiteraard zal MMA DNA hier LIVE bij zijn.

Lees hieronder meer over het evenement, de kaartverkoop en onze actie (kaarten winnen).

De amateurgevechten staan ook weer gevuld met talenten. Zo zien we een mix van Belgisch en Nederlands talent. Bekende namen die op eerdere edities ook vochten zijn onder meer Michiel Cornelis, David Casal Moldes, Kim Chrestensen, Cheriff Larossi & Magomed Gudantov. Wil je dit niet missen, zorg dan dat je sowieso om 19.00u aanwezig bent. Dan gaat het programma van start.

Bij de professionals staan er vier titels op het spel. Allereerst zal Topfighter Gym’s Tomek Langowski gaan proberen de Benelux titel te gaan winnen in de Welterweight divisie. Echter zal hij in Ringer Sportplaza vechter Nasr Essalhi een zeer geduchte tegenstander hebben. Essalhi is niet de enige vechter van Ringer Sportplaza. Zo zal later op de avond Jordy Spitters in actie komen. Spitters vecht tegen Team Unbreakable’s Yazid Dalaa. De derde vechter van Ringer Sportplaza is de huidige Bantamweight Kampioen Gerardo Fanny. De sterke vechter die zowel Nederland als Curaçao vertegenwoordigt treft de Braziliaan Luiz Filho. Filho valt in voor de geblesseerde Hamid Sultanbiev.

Ook zullen er twee ongeslagen amateurvechters hun professioneel debuut tegen elkaar maken zaterdagavond. Combat Brothers vechter Jelle Zeegers die ook nog een trainingscamp deed bij het befaamde Tiger Muay Thai in Thailand neemt het op tegen Senol Yazici van Tatsujin Dojo. De teamgenoot van Zegers, Tonny van Dijk vecht tijdens het Main Event van de avond om de vacante Middleweight titel tegen Maarten Wouters. Wouters is de voormalig Welterweight kampioen van de organisatie en zal nu een gooi doen naar de titel een gewichtsklasse hoger.

Tot slot zien we nog twee Lamiro Gym vechters hun opwachting maken op de Main Card. Losene Keita die ongeslagen bleef als amateur vechter maakt zijn pro-debuut tegen Planet Eater vechter Gracian Golebiowski. De andere Lamiro Gym vechter Shamil Uvaysov zal het opnemen tegen Red Kings vechter Mehdi Vato voor de vacante Featherweight titel.

Wil jij kaarten winnen voor dit evenement. Kijk dan op onze Facebook pagina.

Bekijk hieronder het complete schema voor zaterdag.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »