breaking news

Souwer, Aygun en Grigorian pakken overwinningen bij ONE Championship

December 4th, 2020 | by Marcel Dorff
Souwer, Aygun en Grigorian pakken overwinningen bij ONE Championship
ONE Championship
0

Vanmiddag was een zeer succesvolle middag voor de vaderlandse en Belgische vechtsport. Zo wisten Andy Souwer, Murat Aygun en Marat Grigorian alle drie hun kickbokspartijen voor ONE Championship winnend af te sluiten. Het Big Bang evenement vond plaats in Singapore.

De partij van Souwer werd pas vanochtend aangekondigd. Souwer wist via Unanimous Decision de Chinees Zhang Chunyu zonder veel problemen te verslaan. De legendarische vechter uit Nederland pakte hiermee een mooie overwinning bij de organisatie. Vlak erna vocht Murat Aygun. De Turkse Nederlander maakte zijn debuut voor de organisatie. Helaas voor Aygun zag hij zijn titelkans in rook opgaan nadat zijn originele tegenstander en kampioen Roman Kryklia van de partij werd gehaald nadat zijn coach positief testte voor COVID-19. Aygun kreeg Anderson “Braddock” Silva tegenover zich. Silva ook geen onbekende voor het Nederlandse publiek. De Braziliaan behoorde jaren tot de stal van Thom Harinck’s Chakuriki. Aygun vocht goed en wist de eerste en derde ronde naar zich toe te trekken en zodoende via Unanimous Decision de winst te pakken.

De avond werd afgesloten door voormalig GLORY kampioen Marat Grigorian. De Armeense Belg die traint bij Hemmers Gym wist zijn tegenstander Ivan Kondratev pakte tot ieders verrassing een 10-8 ronde in de eerste ronde door Grigorian knockdown te slaan. Grigorian wist echter te herstellen en in de tweede ronde met een leverstoot de partij via KO te beëindigen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »