breaking news

Slugfest Alert!! Jared Cannonier vs. Steve Bossé officieel voor TUF 25 Finale

April 25th, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist heeft de UFC bekend gemaakt dat Amerikaan Jared Cannonier het zal opnemen tegen de Canadees Steve Bossé tijdens de TUF 25 Finale in Las Vegas, Nevada. Het Light-Heavyweightgevecht zal plaatsvinden op 7 Juli 2017 in de T-Mobile Arena. Het gevecht zal naar alle waarschijnlijkheid deel uit maken van de Main Card.

Jared Cannonier (MMA 9-2/UFC 2-2) kwam in 2015 de UFC binnen. Tijdens zijn debuut bij de promotie verloor ”Killa Gorilla” via KO van Shawn Jordan. Vervolgens duurde het ruim een jaar later alvorens we Cannonier terug zagen in de Octagon. Zo versloeg hij Cyril Asker tijdens UFC Fight Night Zagreb via een zeer harde KO in de eerste ronde. Dit leverde Cannonier de Performance of the Night bonus op. Cannonier ging vervolgens een gewichtsklasse omlaag (naar Light-Heavyweight). Tijdens zijn debuut in die gewichtsklasse versloeg hij de Moldaviër Ion Cutelaba via Unanimous Decision. Ditmaal won Cannonier de Fight of the Night bonus. Tijdens zijn meest recente gevecht stond Cannonier tegenover voormalig titeluitdager Glover Teixeira. Teixeira was twee maatjes te groot voor Cannonier. Teixeira domineerde het gevecht en won via Unanimous Decision.

Steve Bossé (MMA 12-2/UFC 2-1) kwam in 2015 met hoge verwachtingen de UFC binnen. De voormalig ijshockeyer maakte zijn debuut in Brazilië tegen de Braziliaan Thiago Santos. Een debuut om zeer snel te vergeten. Bossé kreeg binnen 30 seconden een Headkick te verwerken en ging zwaar KO. Ongeveer 10 maanden later keerde Bossé terug in de Octagon waar hij het op nam tegen James Te Huna. Bossé revancheerde zich op fenomenale wijze door binnen een minuut James Te Huna KO te slaan. Drie maanden later vocht Bossé opnieuw. Ditmaal was Sean O’Connell de tegenstander. Beide mannen maakten er een ”slachtpartij” van. Om de beurt gingen ze knockdown. Echter hielden beide mannen het vol tot het einde van het gevecht. Uiteindelijk kreeg Bossé de winst via Unanimous Decision toegewezen, en won hij net als O’Connell de Fight of the Night bonus.

Comments are closed.

Translate »