breaking news

Short notice partij voor Vince Murdock tegen Jordan Griffin tijdens UFC Minneapolis

June 18th, 2019 | by Marcel Dorff
Short notice partij voor Vince Murdock tegen Jordan Griffin tijdens UFC Minneapolis
UFC
0

Team Alpha Male vechter Vince Murdock zal op 29 Juni 2019 gaan debuteren in de Octagon. De Amerikaan valt in voor de geblesseerd geraakte Chas Skelly en treft Jordan Griffin tijdens UFC on ESPN 3 in Minneapolis, Minnesota. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van het Target Center op de Preliminary Card.

Jordan Griffin (MMA 17-6/UFC 0-1) is een MMA vechter die traint bij het bekende Roufusport. ”The Native Psycho” maakte in 2011 al zijn MMA debuut. De beginfase van Griffin ging niet van een leien dakje. Zo verloor hij drie van zijn eerste vier gevechten. Griffin wist vervolgens de draad op te pakken en een winstreak van zeven partijen neer te zetten. Vervolgens werd weer een keer verloren, maar hierna pakte Griffin twee titels. De Dakota FC titel en de King of the Cage titel werden gepakt. Begin 2018 tekende Griffin bij de LFA organisatie. Na Submission overwinningen tegen Darrick Minner en Shawn West klopte de UFC aan de deur. Griffin mocht meedoen aan het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Tegenstander Maurice Mitchell leek de overhand te hebben in het gevecht. Echter was het Griffin die nog in de eerste ronde Mitchell tot aftikken dwong na een Rear Naked Choke Submission. De UFC beloonde Griffin met een contract bij de organisatie. Hierdoor zou hij vervolgens in December 2018 zijn debuut maken tijdens UFC Milwaukee tegen Dan Ige. In een vrij gelijkwaardige partij was het echter wel Ige die via Unanimous Decision het gevecht won. Griffin werd vervolgens tijdens UFC Minneapolis in Juni 2019 gekoppeld aan Chas Skelly. Echter raakte Skelly geblesseerd waarna Vince Murdock de tegenstander werd.

Embed from Getty Images

Vince Murdock (MMA 12-3/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die uitkomt voor Team Alpha Male. Murdock debuteerde in 2012 in het Pro-MMA en vocht tijdens zijn tweede partij al eenmaal voor Bellator MMA. Echter vocht hij het grootste gedeelte van zijn carrière voor de TWC organisatie in zijn thuisstaat Michigan. Daar wist hij zowel de Bantamweight als Featherweight titel te pakken. Murdock brengt een winstreak van twee gevechten de Octagon in en verloor niet in zijn laatste vijf partijen.

Gerelateerde afbeelding

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »