breaking news

Sheymon Moraes treft DWTNCS’ Matt Sayles tijdens UFC 227 in Los Angeles

June 29th, 2018 | by Marcel Dorff
Sheymon Moraes treft DWTNCS’ Matt Sayles tijdens UFC 227 in Los Angeles
UFC
0

De Braziliaan Sheymon Moraes zal op 4 Augustus 2018 zijn opwachting maken in de Octagon. Tijdens UFC 227 in Los Angeles, Californië is de Amerikaan Matt Sayles de tegenstander. Dit maakte Sayles bekend via Social Media. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van het Staples Center op de Preliminary Card.

Sheymon Moraes (MMA 9-2/UFC 0-1) is een van de grootste talenten uit Brazilië. De Team Nogueira vechter begon zijn MMA carrière in 2012. Moraes wist zijn eerste zes gevechten te winnen en onder meer de hoog aangeschreven Pedro Nobre te verslaan en de Bitetti Combat titel te pakken. Moraes werd vervolgens in 2014 opgepikt door de WSOF organisatie (huidige PFL). Moraes won zijn debuut voor de organisatie via Split Decision tegen Gabriel Solorio. Ruim een half jaar later mocht Moraes al voor de titel vechten tegen naamgenoot Marlon Moraes. Moraes (Sheymon) kwam te kort en verloor voor het eerst in zijn carrière een gevecht. Echter wist Moraes vervolgens zijn rug te rechten en zeer indrukwekkende overwinningen te pakken tegen Robbie Peralta en Luis Palomino. Moraes zou vervolgens zijn UFC debuut maken begin 2017 tegen Godofredo Pepey nadat bekend werd dat Kyle Bochniak geblesseerd was geraakt. Echter raakte ook Pepey geblesseerd waardoor de UFC Moraes toch niet contracteerde. De Braziliaan werd vervolgens alsnog gecontracteerd en maakte zijn debuut in November 2017 tijdens UFC Shanghai tegen Zabit Magomedsharipov. De Dagestani domineerde het complete gevecht en wist vlak voor het einde Moraes via Anaconda Choke Submission te finishen.

Embed from Getty Images

Matt Sayles (MMA 7-1/UFC 0-0) is een MMA vechter die sinds 2014 vecht in het Pro-MMA circuit. Sayles begon met twee overwinningen bij de XFS organisatie waarna hij een kans kreeg bij de WSOF organisatie. Sayles won zijn debuut via Unanimous Decision van Bryson Hansen. Het bleef bij dat ene gevecht voor de WSOF. Sayles vocht ook nog voor organisaties als RFA en CFFC waar hij beide keren wist te winnen. Bij de CFFC organisatie versloeg hij de hoog aangeschreven Christian Aguilera via KO in de eerste ronde. Sayles verloor eenmaal, via Split Decision in Libanon tegen George Hickman. Echter was het voor de UFC duidelijk dat Sayles talent had na zijn spectaculaire overwinning tegen Aguilera. Hierdoor mocht Sayles tijdens de tweede week van het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series opdraven. Sayles nam het tijdens het Main Event op tegen Yazan Hajeh. Sayles imponeerde met meerdere knockdowns en uiteindelijk een TKO finish in de eerste ronde. Sayles verdiende een UFC contract en zal nu zijn debuut gaan maken.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »