breaking news

SHC XIII voegt opnieuw vier gevechten toe

August 17th, 2017 | by Stefan Van Erp
SHC XIII voegt opnieuw vier gevechten toe
SHC
0

SHC XIII begint steeds meer vorm te krijgen. Promoter Benny Rogmans heeft vier nieuwe gevechten toegevoegd aan de kaart. Zo vecht Joey Yspelder tegen Adrian Pasco, Yazid Dalaa neemt het op tegen Igor Roudenko, Tomek Longowski vecht tegen Rolan van den Akker en Mitch Maassen neemt het op tegen Benny Bouillon.

Tomek Longowski vocht vorig jaar ook op SHC. In de twaalfde editie wist hij op indrukwekkende wijze te winnen van Niek Steenbrink via TKO. Longowski staat bekend als een agressieve vechter en dit bleek ook uit zijn optreden vorig jaar. Zijn tegenstander Rolan van den Akker vocht dit jaar tweemaal voor de promotie Shoalin. In zijn debuut wist hij te winnen via een Submission. Van den Akker, uitkomend voor Change Fighting Academy zag zijn tweede partij eindigen in een Draw.

Yazid Dalaa had vorig jaar slechts 30 seconde nodig om de overwinning naar zich toe te trekken. Op SHC XII nam hij het op tegen Ali Akbar Safi. De bij Team Unbreakable trainende Dalaa kwam een aantal keer goed door met harde legkicks en via een mooie combinatie eindigend met een directe rechtse sloeg hij Akbar Safi naar het canvas. Zijn tegenstander Igor Roudenko ging het vorig jaar iets minder goed af. Hij nam het op in een spannende partij tegen Nasr Essahli. In de eerste ronde wist Roudenko in Full Mount positie te komen maar kon het niet afmaken. In de tweede ronde van die partij liet Roudenko zien over een goed incasseringsvermogen te beschikken en overleefde een aantal harde combinaties van Essahli. Uiteindelijk besloot de jury dat Essahli de winnaar was en wil Roudenko in de dertiende editie dit verlies recht gaan zetten.

Mitch Maassen gaat zijn debuut maken voor SHC. De 28-jarige Nederlander die traint bij Team Thriving in Heerlen deed al wel een aantal keer succesvol mee aan grappling toernooien. Zijn tegenstander Benny Bouillon vocht tijdens de laatste 2 edities op SHC. In zijn debuut voor de promotie won Boullon via een Decision. Vorig jaar ging het Bouillon minder goed af. Hij nam het op tegen de sterke Rachid Buguchov en liep in de eerste ronde tegen een snoeiharde headkick aan die de partij deed eindigen.

Voor Joey Yspelder en Adrian Pasco wordt het beiden hun debuut voor SHC.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »