breaking news

SHC voegt twee titelgevechten toe aan SHC XIII card

June 12th, 2017 | by Marcel Dorff
SHC voegt twee titelgevechten toe aan SHC XIII card
SHC
0

In Maart 2017 meldden wij al dat de Strength & Honour Championship promotie een evenement zou gaan organiseren op 7 Oktober 2017 op Sportpark Brasel in Dessel. Destijds maakte de SHC organisatie twee titelgevechten bekend. Nu heeft de organisatie opnieuw twee titelgevechten toegevoegd aan de card. Helaas zal er voor het eerder bekendgemaakte titelgevecht tussen Kampioen Gerardo Fanny en Hamid Sultanbiev een nieuwe uitdager gevonden moeten worden. Sultanbiev heeft namelijk een contract bij de ACB organisatie, en zal niet vechten tijdens SHC XIII

Lees hieronder meer over de twee nieuwe titelgevechten.

Jarno Errens vs. Jasper Wiersma

Zo zal op 7 Oktober 2017 de Featherweight Titel (-66 kg) op het spel staan. Heerlenaar en Team Thriving vechter Jarno Errens zal terugkeren in de SHC kooi. Ditmaal vecht hij een Pro-partij voor de Featherweight titel tegen de Groninger Jasper Wiersma. Errens vocht vorig jaar een Amateur partij tijdens het laatste SHC evenement. Errens domineerde zijn tegenstander en besliste de partij vroeg in de eerste ronde via een Arm-Triangle Choke Submission. Errens heeft een Pro-MMA record van 4-1 en wist in April dit jaar via Rear Naked Choke Submission een overwinning te pakken bij de Duitse GMC promotie. Een van de betere organisaties in Duitsland. Iets meer dan een week geleden pakte Errens opnieuw een overwinning in Duitsland door via een Brabo Choke Submission de man uit Azerbeidzjan Hayrulla Akhundov te finishen. Ondanks dat Errens al zijn overwinningen pakte via Submission is hij naar eigen zeggen meer een standup vechter. Jasper Wiersma komt uit voor Renshu Fights Groningen. De 22-Jarige Nederlander zal voor het eerste vechten tijdens een SHC evenement. Wiersma heeft een record van 3-1 en begon zijn Pro-MMA carrière in 2016. Wiersma won zijn drie partijen allen via Submission in de eerste ronde. De Groninger zou twee weken geleden zijn opwachting maken tijdens het eerste MMA evenement van de WFL organisatie. De partij ging echter niet door. Nu mogen Errens en Wiersma het opnemen voor de vacante SHC Featherweight titel.

Shamil Uvaysov vs. Rachid Bulguchev

Ook de SHC Lightweight Titel (-70 kg) zal op 7 Oktober 2017 op het spel staan. Een Belgisch onderonsje tussen de Lamiro Gym vechter Shamil Uvaysov en de Team Unbreakable vechter Rachid Bulgachev zal gaan uitmaken wie er met de titel naar huis zal gaan. Uvaysov zagen we vorig jaar ook al tijdens SHC XII. Hij nam het destijds op tegen MMA Herstal vechter Maxime Raffuti. Na vijftien seconden in de tweede ronde besliste Uvaysov de partij via Guillotine Choke Submission. Vorige week in Den Haag won Uvaysov opnieuw. Ditmaal via KO in de eerste ronde van Kamol Nazarov. Rachid Bulgachev zorgde vorig jaar tijdens SHC XII voor de meest spectaculaire finish van de avond. Bulguchev wist na 20 seconden een vernietigende Highkick te plaatsen tegen het hoofd van zijn tegenstander Benny Bouillon. Bouillon ging zwaar KO, maar kon uiteindelijk gelukkig vrij snel worden opgelapt. Het publiek ging op de banken voor de zeer spectaculaire KO overwinning van Bulguchev. In Maart dit jaar wist Bulguchev opnieuw een overwinning bij te schrijven. Ditmaal won hij tijdens een gevecht bij de Staredown FC organisatie van Jens Christens via Submission in de eerste ronde. Uvaysov en Bulguchev vechten voor de vacante Lightweight Titel.

Check hieronder de tot nu toe bekende partijen.

7 oktober 2017 | Sportpark Brasel | Brasel, Dessel, Belgium.

Strength & Honour Championship XIII

MAIN CARD PRELIMINARY CARD
Maarten Wouters vs. Arne Boekee WELT.CHAMPIONSHIP
Gerardo Fanny vs. TBA BANTAM.CHAMPIONSHIP
Jarno Errens vs. Jasper Wiersma FEATHER.CHAMPIONSHIP
Shamil Uvaysov vs. Rachid Bulgachev LIGHT.CHAMPIONSHIP

 

Comments are closed.

Translate »