breaking news

Shanghai krijgt bomvolle One Championship kaart

August 17th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Shanghai krijgt bomvolle One Championship kaart
ONE Championship
0

Het grootste sportmedia bedrijf in de Aziatische geschiedenis, ONE Championship heeft onlangs zijn evenement in het bruisende metropool van Shanghai, China bekendgemaakt. Op 2 september de Shanghai Oriental Sports gastheer spelen voor het Mixed Martial Arts (MMA) evenement. De kaart is gevuld met de absolute beste in zowel het lokale als het internationale vechtsport talent. Het evenement zal afgesloten worden door de ONE Welterweight kampioen Ben Askren en de Zweedse uitdager Zebaztian Kadestam.

Chatri Sityodtong, Chairman and CEO van ONE Championship is trots om een voetstap te zetten in de Chinese stad: “China is one of our biggest markets, and the focus has been to really bring the rich cultural history of martial arts in China to the forefront. It is a delight to finally announce our inaugural event in the beautiful city of Shanghai. We are coming at you live and ready to showcase the world’s most authentic display of martial arts. With an exhilarating main event prepared for our fans in Shanghai, Ben Askren is ready to defend his ONE Welterweight World Championship against Swedish challenger Zebaztian Kadestam. The interesting clash of styles should provide fans a solid matchup. Moreover, we have an amazing card planned for fans all across the world. This is a live event you would not want to miss!”

Het main event gaat verzorgd worden door niemand minder dan Ben Askren en Zebaztian Kadestam.
De voormalige NCAA divisie All American, Ben Askren wordt als een van de beste worstelaars gezien binnen de sport. In slechts een paar gevechten was Askren in staat om de ONE Welterweight titel te winnen. De hoogopgeleide Askren wordt algemeen beschouwd als de beste van de divisie. Ook is hij te vinden in de wereld ranglijst. Hij kent een professioneel record van 65-0 (1) en heeft overwinning met zowel een knock-out als submission op zijn naam staan. Voor zijn ONE: Championship debuut was hij actief bij de organisatie Bellator MMA. Hier was hij overigens ook kampioen.

Aan de andere kant van de kooi komst Zebaztian Kadestam te staan. Deze Zweedse vechter kent een record van 9 om 3 en heeft het grootste deel van zijn carrière doorgebracht bij de PXC organisatie. Hier liep hij rond als de PXC Welterweight kampioen. Kadestam staat bekend om zijn goede boksen en het trainen met de ONE Championship veteraan Ole Laursen.

Ook staat het gevecht tussen Narantungalag Jadambaa en Tetsuya Yamada op de kaart. De 41-jarige Narantungalag van Ulaangom, Mongolië is een van de top talenten van de Champions League’s Deep Featherweight divisie. Met twaalf overwinningen en vijf verliespartijen heeft Jadambaa de grootste namen van de Aziatische vechtsport geconfronteerd. Zo heeft hij gewonnen van de opmerkelijke ONE Championship sterren Kotetsu Boku en Eric Kelly. Met zijn snelle technieken en kracht wordt Jadambaa onder de allerbeste van de wereld erkend. In zijn meest recente wedstrijd viel Jadambaa net iets te kort om op de overwinning in een epische rematch tegen de huidige kampioen Marat Gafurov.

De 27-jarige Tetsuya Yamada uit Kanigawa, Japan komt tegenover Jadambaa te staan. Yamada is een veelbelovende jonge strijder met een duidelijke mogelijkheid om grote hoogtes te bereiken. In januari 2016 maakte hij zijn debuut tegen de extreem hoogwaardige worstelaar Eduard Folayang. Helaas wist Yamada deze partij niet te winnen en zocht kansen bij andere organisaties. Na drie overwinningen keert hij weer terug naar de kooi van ONE om zich opnieuw te bewijzen. Yamada kent een professioneel record van achttien om vijf.

Het bovengenoemde gevecht tussen Kotetsu Boku vs Narantungalag Jadambaa en hier te bekijken:

ONE: Shanghai, De kaart:

Ben Askren vs. Zebaztian Kadestam
Narantungalag Jadambaa vs. Tetsuya Yamada
Miao Li Tao vs. Liu De Li Ri Ge Hu
Xu Chun Yan vs. Eh Ya Nut
Chen Geng Min vs. Peng Xue Wen
Sagetdao Petpayathai vs. Mahmoud Mohamed
Miao Jie vs. Mona Samir
Amir Khan vs. Jaroslav Jartim
Zhang Ze Hao vs. Li Cheng Chao
Marc Marcellinus vs. Tran Quang Loc

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »