breaking news

Shane Young en Omar Morales treffen elkaar tijdens UFC 260

February 19th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Shane Young en Omar Morales treffen elkaar tijdens UFC 260
UFC
0

Featherweights Shane Young en Omar Morales gaan het op 27 maart, tijdens UFC 260, tegen elkaar opnemen zo meldt Christopher Reive van de New Zealand Herald. Het gevecht is onderdeel van de prelims.

Shane Young maakte in 2017 tegen de huidige UFC featherweight kampioen zijn debuut bij de organisatie. Het gevecht ging via een unanimous decision verloren. Vervolgens wist de Nieuw-Zeelander zijn volgende twee gevechten te winnen. Dit deed Young door Rolando Dy, via een TKO, en Austin Arnett, via een unanimous decision, te verslaan. In zijn meest recente gevecht was L’udovít Klein een maatje te groot voor hem. Young verloor het gevecht via een TKO.

Omar Morales wist in 2019 Dana White, tijdens de Dana White’s Contender Series, te overtuigen en hem een UFC contract aan te bieden. Dit deed hij door Harvey Park, via een TKO, te verslaan. De Venezolaan was in zijn eerste twee gevechten bij de organisatie succesvol. Zo wist hij Dong Hyun Ma en Gabriel Benítez, via een unanimous decision, te verslaan. In zijn meest recente gevecht kwam er een einde aan Morales’ ongeslagen reeks. Giga Chikadze wist hem toen, via een unanimous decision, te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »