breaking news

Shamil Abdurakhimov treft Chris Daukaus op 24 juli

May 29th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Shamil Abdurakhimov treft Chris Daukaus op 24 juli
UFC
0

Heavyweights Shamil Abdurakhimov en Chris Daukaus gaan het op 24 juli, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt BJPenn.com. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Shamil Abdurakhimov zag in zijn meest recente gevecht in 2019, tijdens UFC 242, een eind komen aan zijn winstreeks van drie gevechten. De Rus verloor zijn ontmoeting met Curtis Blaydes via een TKO. Tijdens zijn winstreeks wist Abdurakhimov Chase Sherman (TKO), Andrei Arlovski (unanimous decision) en Marcin Tybura (TKO) te verslaan. Abdurakhimov zag zijn laatste drie gevechten afgelast worden. Zo gingen er vorig jaar twee gevechten met Ciryl Gane niet door en kon zijn ontmoeting met Augusto Sakai van eerder deze maand ook niet doorgaan.

Chris Daukaus maakte vorige zomer, tijdens UFC 252, zijn UFC-debuut. Hij nam het op tegen Parker Porter, die hij via een TKO wist te verslaan. Twee maanden na zijn debuut stond de Amerikaan weer in de octagon. Daukaus nam het op tegen de toen nog ongeslagen Rodrigo Nascimento. Hij wist hem knock-out te slaan en hem zo zijn eerste verlies te geven. Daukaus kreeg hier ook een ‘Performance of the Night’ bonus voor. In zijn meest recente gevecht in februari nam Daukaus het op tegen de veteraan Alexey Oleynik. Hij wist hem via een TKO te verslaan en zo zijn tweede ‘Performance of the Night’ bonus te verdienen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »