breaking news

Seung Woo Choi vs. Tucker Lutz tijdens UFC Fight Night Columbus

December 21st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Seung Woo Choi vs. Tucker Lutz tijdens UFC Fight Night Columbus
UFC
0

Featherweights Seung Woo Choi en Tucker Lutz gaan het op 26 maart, tijdens de eerste UFC Fight Night dat niet in de UFC Apex wordt gehouden, tegen elkaar opnemen. MMA Junkie meldde eerder dat het gevecht in de maak was, nu is het gevecht bevestigd.

Seung Woo Choi zag in zijn meest recente gevecht met Alex Caceres een einde komen aan zijn winstreeks van drie gevechten. De Koreaan wist eerder Suman Mokhtarian en Youssef Zalal, via een unanimous decision, en Julian Erosa, via een TKO, te verslaan. In oktober nam Choi het op tegen Alex Caceres, die hem via een ‘rear naked choke’ wist te submitten.

Tucker Lutz maakte afgelopen mei zijn debuut in de UFC. “Top Gun” deed twee keer mee aan de Dana White’s Contender Series en wist beide gevechten te winnen. Na zijn tweede deelname kreeg hij eindelijk een UFC-contract aangeboden. Tijdens zijn debuut wist Lutz Kevin Aguilar via een unanimous decision te verslaan. In zijn meest recente gevecht, dat vorige maand plaatsvond, verloor hij via een unanimous decision van Pat Sabatini.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland

Comments are closed.

Translate »