breaking news

Sergio Pettis en Curtis Millender ingeroosterd op Bellator 238: Cyborg vs. Budd

December 11th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Sergio Pettis en Curtis Millender ingeroosterd op Bellator 238: Cyborg vs. Budd
Bellator MMA
0

Op 25 januari 2020 vechten Sergio Pettis en Cutis Millender in de kooi van Bellator MMA. Beide vechters komen van de Ultimate Fighting Championship (UFC), maar wisten hier de top niet te bereiken. Het evenement heeft de naam Bellator 238 en heeft Cris Cyborg en Julia Budd op het main event staan. Het nieuws is bekendgemaakt door MMA Junkie.

Sergio Pettis is het broertje van Anthony Pettis en kwam de UFC binnen tijdens UFC 167. Hij heeft hier veertien partijen gevochten maar wist geen enkele partij voor de bel te beëindigen. Met een dubbele Fight of the Night bonus en het wisselen tussen de Bantamweight en Flyweight divisie, heeft hij nooit de top van de ladder bereikt. Het verliezen van Henry Cejudu, Jussier Formiga en Rob Font doen hem overstappen naar de organisatie van Scott Coker.

Tegenover Pettis komt de ‘The Fearless’ Alfred Khashakyan te staan. Deze 31-jarige vechter uit Amerika kent een professioneel record van 11 om 4 en heeft onder andere gevochten voor LXF, CXF en Dana White’s Tuesday Night Contender Series.

Naast Pettis maakt ook Curtis Millender zijn debuut bij de organisatie. Ook Millender komt van de UFC weg en hoopt op meer succes bij Bellator MMA. Millender is 31 jaar oud en kwam veelbelovend binnen bij de UFC. Met overwinningen op Siyar Bahadurzada, Thiago Alves, Kevin Holland en Max Griffin leek hij te werken aan zijn weg naar het goud. Echter gooide Elizeu Zaleski dos Santos en Belal Muhammad roet in dit eten.

Millender is echter geen onbekende bij Bellator MMA. Hij vocht hier ook in 2012 en 2014. Ditmaal krijgt hij de Moses Murrietta tegenover zich. Ook Murrietta kent gevechten bij LFA en verwacht zijn naam te vergroten bij Bellator MMA.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »