breaking news

Sergio Moraes en Davi Ramos toegevoegd aan UFC Fortaleza

March 4th, 2017 | by Stefan Van Erp

Sergio Moraes en Davi Ramos zullen het tegen elkaar op gaan nemen tijdens UFC Fight Night 106 in Fortaleza, Ceará, Brazilië. Voor Ramos gaat het zijn debuut worden voor de organisatie. Hij vervangt Max Griffin die geblesseerd af moest haken. Het gevecht staat gepland in de Welterweight divisie.

Sergio Moraes (MMA 11-2-1/UFC 5-1-1) kwam in 2012 via TUF Brazil de UFC binnen. Moraes strandde in de Halve Finale tegen Daniel Sarafian, maar Sarafian raakte geblesseerd en kon de finale niet vechten. Moraes verving hem tegen Cezar Ferreira. Ferreira won het gevecht vervolgens via Unanimous Decision. Vervolgens wist Moraes een winstreak van vier gevechten neer te zetten met onder andere een Submission overwinning op Neil Magny en een TKO overwinning tegen Omari Akhmedov. Hierna volgde een Split Draw tegen UFC nieuwkomer Luan Chagas, En in November vorig jaar vocht Moraes tegen Zak Ottow. In een moeilijk gevecht won Moraes uiteindelijk via Split Decision.

Davi Ramos (MMA 6-1/UFC 0-0) is een zwarte band BJJ en laat dit in de kooi ook zien. Van zijn 6 overwinningen wist hij er 4 via een Submission te beslissen. Hij vecht voor Team Nogueira in zijn thuisland Brazilië. Ramos heeft tussen 2010 en 2015 diverse grote prijzen gewonnen in grote Jiu Jitsu toernooien. Ramos heeft in het verleden één partij voor Bellator gevochten tegen David Rickels die hij verloor via een Unanimous Decision in 2014. Zijn volgende professionele MMA partij vocht Ramos pas in 2016 voor RFA en won via een Rear-Naked-Choke.

Comments are closed.

Translate »