breaking news

Sergey Spivak vs. Jared Vanderaa nu op 20 februari

January 4th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Sergey Spivak vs. Jared Vanderaa nu op 20 februari
UFC
0

Het gevecht tussen de heavyweights Sergey Spivak en Jared Vanderaa, dat tijdens UFC 256 plaats had moeten vinden, heeft een nieuwe datum gekregen. De twee gaan het nu op 20 februari, tijdens een nog onbekend UFC evenement, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Fighting.

Sergey Spivak maakte in 2019, tegen Walt Harris, als ongeslagen vechter zijn UFC debuut. Hij verloor het gevecht via een TKO. Vijf maanden later nam hij het, tijdens UFC 243, op tegen Tai Tuivasa, die hij via een ‘arm triangle choke’ wist te verslaan. Vervolgens vocht “Polar Bear” tweemaal in dit kalenderjaar. Het eerste gevecht verloor hij, via een unanimous decision, van Marcin Tybara. Daarna wist hij de Braziliaan Carlos Felipe, via een majority decision, te verslaan. Wat volgde waren twee afgelaste gevechten. In oktober zou Spivak het opnemen tegen Tom Aspinall, maar omdat Spivak afhaakte ging dit niet door. Vervolgens zou hij het in december tegen z’n huidige tegenstander opnemen, maar Vanderaa testte positief op COVID-19.

Jared Vanderaa begon in 2015 zijn professionele MMA-carrière en heeft een record van 11-4. In november deed hij mee aan de Dana White’s Contender Series, waar hij het opnam tegen Harry Hunsucker. Die wist hij in de eerste ronde via een TKO te verslaan. In het interview na het gevecht richtte hij zich, voor zijn UFC debuut, specifiek op één persoon, Sergey Spivak. De UFC en Spivak gaven gehoor en niet veel later werd bekend gemaakt dat de twee het tegen elkaar zullen opnemen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »