breaking news

Sergei Pavlovich vs. Marcelo Golm bevestigd voor UFC St.Petersburg

January 30th, 2019 | by Redactie
Sergei Pavlovich vs. Marcelo Golm bevestigd voor UFC St.Petersburg
UFC
0

De UFC zal op 20 April 2019 terugkeren in Rusland. In de Gazprom Arena (65.000 zitplaatsen) te St. Petersburg zal het UFC Fight Night 149 evenement plaatsvinden. De partij tussen Sergei Pavlovich en Marcelo Golm werd eerder al door het Russische Vestnik MMA als gerucht verspreid. De Russische MMA journalist Igor Lazorin heeft de partij bevestigd. Voor de UFC is het nam Moskou in September vorig jaar de tweede maal dat de organisatie in Rusland een evenement zal organiseren. Gevechten tussen Alistair Overeem vs. Alexander Volkov en Alexey Oleynik vs. Marcin Tybura worden ook genoemd voor het evenement, maar zijn beiden nog niet bevestigd.

Sergei Pavlovich (MMA 12-1/UFC 0-1) is een Russische vechter die in 2014 zijn debuut maakte bij de Fight Nights Global organisatie. Pavlovich imponeerde enorm bij deze organisatie en wist in twee jaar tijd een record van 9-0 bij elkaar te vechten waarvan acht overwinning via KO in de eerste ronde. Fight Nights Global schreef vervolgens een Heavyweight toernooi uit in 2016. Pavlovich vocht in de halve finale tegen Alexei Kudin en won via Unanimous Decision. Hierdoor mocht hij om de vacante Heavyweight titel vechten tegen Mikhail Mokhnatkin. In een zeer matig gevecht was het echter wel Pavlovich die via Unanimous Decision de titel veilig stelde. In November 2017 zagen we de oude Pavlovich weer terug. Via KO in de eerste ronde werd Kirill Sidelnikov verslagen en werd de titel met succes verdedigt. Vervolgens gingen er geruchten dat Pavlovich bij de UFC had getekend. Dit gebeurde ook tijdens UFC Beijing in November 2018 tegen Alistair Overeem. Pavlovich was echter niet opgewassen tegen de Nederlander en verloor in de eerste ronde via TKO.

Embed from Getty Images

Marcelo Golm (MMA 5-2/UFC 1-2) maakte in 2017 op short notice zijn UFC debuut tegen Christian Colombo. Golm had geen enkele moeite met de Deen en versloeg hem via Rear Naked Choke Submission vroeg in de eerste ronde. De Braziliaan pakte vervolgens wederom een short notice gevecht aan. Tijdens UFC Belem in Februari 2018 zat Timothy Johnson zonder tegenstander nadat Luis Henrique de Oliveira geblesseerd was geraakt. Golm nam de partij aan. Helaas voor de Braziliaan was Johnson worstelend veel te sterk en won via Unanimous Decision. Hierdoor verloor Golm voor het eerst in zijn Pro-MMA carrière. Golm keerde vervolgens in Oktober 2018 terug in de Octagon. Tijdens UFC Moncton stond hij tegenover Arjan Singh Bhullar. Bhullar was te sterk en won via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »