breaking news

Sergei Pavlovich treft Ciryl Gane tijdens 8 augustus evenement

June 14th, 2020 | by Marcel Dorff
Sergei Pavlovich treft Ciryl Gane tijdens 8 augustus evenement
UFC
0

De Rus Sergei Pavlovich neemt het op tegen Ciryl Gane. Gane zou eigenlijk vechten op 11 juli tegen Shamil Abdurakhimov. Echter trok de Dagestani zich terug waardoor de UFC Gane nu met Pavlovich heeft gematcht. Echter ditmaal voor 8 augustus. Beide vechters treffen elkaar op de Main Card. Het is niet bekend waarom “Abrek” zich heeft teruggetrokken uit het gevecht. De locatie van de partij is onbekend. La Sueur wist de partij te melden.

Sergei Pavlovich (MMA 14-1/UFC 2-1) is een Russische vechter die in 2014 zijn debuut maakte bij de Fight Nights Global organisatie. Pavlovich imponeerde enorm bij deze organisatie en wist in twee jaar tijd een record van 9-0 bij elkaar te vechten waarvan acht overwinning via KO in de eerste ronde. Fight Nights Global schreef vervolgens een Heavyweight toernooi uit in 2016. Pavlovich vocht in de halve finale tegen Alexei Kudin en won via Unanimous Decision. Hierdoor mocht hij om de vacante Heavyweight titel vechten tegen Mikhail Mokhnatkin. In een zeer matig gevecht was het echter wel Pavlovich die via Unanimous Decision de titel veilig stelde. In November 2017 zagen we de oude Pavlovich weer terug. Via KO in de eerste ronde werd Kirill Sidelnikov verslagen en werd de titel met succes verdedigt. Vervolgens gingen er geruchten dat Pavlovich bij de UFC had getekend. Dit gebeurde ook tijdens UFC Beijing in November 2018 tegen Alistair Overeem. Pavlovich was echter niet opgewassen tegen de Nederlander en verloor in de eerste ronde via TKO. De Rus wist zich in zijn daarop volgende partij goed te revancheren. In St.Petersburg werd in April 2019 gewonnen van Marcelo Golm via KO vroeg in de eerste ronde. En Pavlovich wist vervolgens in Oktober 2019 die goede prestatie een vervolg te geven. Tijdens UFC Singapore werd via TKO in de eerste ronde gewonnen van Maurice Greene.

Embed from Getty Images

Ciryl Gane (MMA 6-0/UFC 3-0) was misschien wel dé ontdekking in de Heavyweight divisie van 2018. De Fransman die bij de MMA Factory in Parijs traint maakte zijn Pro-MMA debuut in 2018 voor de TKO organisatie. Gane mocht meteen tijdens zijn debuut voor de titel vechten tegen Bobby Sullivan. Gane won via TKO in de eerste ronde en werd vervolgens gekoppeld aan de #1 Heavyweight in Canada, de ongeslagen Adam Dyczka. Gane verbaasde vriend en vijand door Dyczka op betrekkelijk eenvoudige wijze te finishen via TKO in de tweede ronde. TKO matchte hem vervolgens met Raphael Pessoa. Echter ging het evenement niet door en werd Gane in Mei 2019 gekoppeld aan Roggers Souza. Souza werd via KO in de eerste ronde gefinisht. De UFC handelde vervolgens snel en hengelde Gane binnen. Het geplande gevecht tussen Gane en Pessoa in Maart 2019 zal nu dus plaatsvinden in Augustus 2019. Maar niet meer bij de Canadese TKO organisatie maar in de UFC. Gane bewees in het gevecht dat hij ook op de grond zijn mannetje staat. Gane finishte Pessoa via Arm-Triangle Choke Submission in de eerste ronde. Vervolgens werd Gane tijdens UFC Singapore gematcht tegen Don’Tale Mayes. Gane vocht wederom sterk en besliste ditmaal het gevecht vlak voor het einde via een Heel Hook Submission. Gane liet weten nog eenmaal te willen vechten in 2019. En die kans kreeg hij in December 2019 tijdens UFC Busan tegen de Canadees Tanner Boser. Gane won het gevecht via Unanimous Decision. Gane zou vervolgens zijn opwachting maken in Brooklyn tijdens UFC 249 tegen Shamil Abdurakhimov. Echter moest hij in verband met een klaplong verstek laten gaan. De partij werd opnieuw ingepland in Juli 2020. Echter trok ditmaal Abdurakhimov zich terug uit de strijd.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »