breaking news

Sean Strickland treft Krzysztof Jotko op 1 mei

February 24th, 2021 | by Redactie
Sean Strickland treft Krzysztof Jotko op 1 mei
UFC
0

Middleweights Sean Strickland en Krzysztof Jotko gaan het op 1 mei, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt Paradigm Sports het managementbureau van Strickland. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Sean Strickland maakte afgelopen jaar, na een afwezigheid van twee jaar wegens een ongeluk, zijn terugkeer in de octagon. “Tarzan” vocht twee keer in zeer korte tijd en wist allebei de gevechten te winnen. In zijn eerste gevecht nam Strickland het op tegen Jack Marshman, die hij op entertainende wijze via een unanimous decision wist te verslaan. Vervolgens nam hij het twee weken later op tegen Brendan Allen. Ook in dit gevecht zette Strickland een overtuigende performance neer. Hij wist Allen via een TKO te verslaan en zo een ‘Performance of the Night’ bonus binnen te halen.

Krzysztof Jotko is bezig aan een sterke reeks. De Pool kwam van een reeks van drie verloren gevechten, maar heeft dit volledig omgedraaid. Zo is Jotko in zijn laatste drie gevechten ongeslagen gebleven. Zijn reeks begon tegen Alen Amedovski die hij, via een unanimous decision, wist te verslaan. Vervolgens nam hij het tijdens UFC 240 op tegen Marc-André Barriault, die hij via een split decision wist te verslaan. In zijn meest recente gevecht nam Jotko het op tegen Eryk Anders, ook dit gevecht won hij via een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »