breaking news

Sean O’Malley treft Raulian Paiva tijdens UFC 269

October 1st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Sean O’Malley treft Raulian Paiva tijdens UFC 269
UFC
0

Bantamweights Sean O’Malley en Raulian Paiva gaan het op 11 december, tijdens UFC 269, in de T-Mobile Arena in Las Vegas tegen elkaar opnemen, zo meldt ESPN. Beide vechters wisten hun laatste gevecht te winnen.

Sean O’Malley verloor vorig jaar zomer, tijdens UFC 252, zijn ongeslagen status, toen Marlon Vera hem via een TKO wist te verslaan. Maar “Sugar” wist zich goed te herpakken. O’Malley kwam nog twee keer in actie en wist beide gevechten te winnen. Tijdens UFC 260 wist hij Thomas Almeida knock-out te slaan en zo een ‘Performance of the Night’ bonus te verdienen. Vervolgens wist O’Malley in zijn meest recente gevecht Kris Moutinho, via een TKO, te verslaan. Beide vechters werden beloond met een ‘Fight of the Night’ bonus.

Raulian Paiva kende een moeizame start aan zijn UFC-carrière. De Braziliaan verloor in zijn eerste twee gevechten van Kai Kara-France en Rogério Bontorin, maar kwam daarna pas echt opgang. Paiva wist hierna geen gevecht meer te verliezen en vestigde zich in de Bantamweight rankings. Zo wist hij Mark De La Rosa, Zhalgas Zhumagulov en meest recent Kyler Phillips in die reeks te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »