breaking news

Scott Holtzman vs. Dong Hyun Ma toegevoegd aan UFC on ESPN 5 evenement

June 18th, 2019 | by Marcel Dorff
Scott Holtzman vs. Dong Hyun Ma toegevoegd aan UFC on ESPN 5 evenement
UFC
0

De UFC maakte eerder het gevecht tussen Scott Holtzman en Dong Hyun Ma bekend voor UFC Shenzhen. Echter was deze informatie incorrect. Het gevecht zal plaatsvinden op 3 Augustus 2019 op een nog steeds onbekende locatie. De UFC zou in eerste instantie in Sochi, Rusland een evenement organiseren. Echter gaat dit niet door. Het Lightweight gevecht tussen Holtzman en Ma is getekend echter weet nog niemand waar.

Scott Holtzman (MMA 12-3/UFC 5-3) is een MMA LAB vechter en een voormalig XFC kampioen. In 2015 kwam Holtzman als ongeslagen vechter de UFC in, en won hij in de derde ronde via Rear Naked Choke Submission van Anthony Christodoulou. Hij kon zijn goede debuut echter geen vervolg geven. Drew Dober was tijdens het eerste evenement van 2016 te sterk voor Holtzman, waardoor Holtzman zijn eerste Pro-MMA verlies leed. In Juli van dat jaar vocht Holtzman voor de derde keer in de UFC. Ditmaal was Cody Pfister zijn tegenstander. Holtzman bleek sterker over drie rondes en won het gevecht via Unanimous Decision. Echter was het eind 2016 weer mis voor Holtzman. In een goed gevecht was Josh Emmett uiteindelijk iets beter, en won de Team Alpha Male vechter via Unanimous Decision. Holtzman keerde vervolgens terug in de Octagon tijdens UFC Nashville tegen Michael McBride. Holtzman was beter en won het gevecht via Unanimous Decision. Die goede lijn wist hij ook in December 2017 voort te zetten. Tijdens UFC Fresno werd via Unanimous Decision gewonnen van Darrell Horcher. Holtzman werd vervolgens in Oktober 2018 gematcht tegen BJJ specialist Alan Patrick tijdens UFC 229 in Las Vegas. Holtzman, die als underdog het gevecht inging zette een geweldige prestatie neer. De Amerikaan domineerde de partij vanaf het begin en wist uiteindelijk Patrick via KO in de derde ronde te stoppen. Uiteindelijk werd Holtzman’s winstreak in Februari 2019 verbroken. Tijdens UFC Phoenix was veteraan Nik Lentz via Unanimous Decision te sterk.

Embed from Getty Images

Dong Hyun Ma (MMA 16-9-3/UFC 3-3-0) niet te verwarren met de Welterweight Dong Hyun ”Stungun” Kim, kwam in 2015 als late replacement voor Hyun Gyu Lim de UFC binnen. Hij nam het op tegen Dominique Steele. In een gevecht waar Kim aan de winnende hand leek, verloor Kim door een slam/powerbomb in de derde ronde. Kim kreeg in Mei 2016 een herkansing in de UFC tegen de Mexicaan Marco Polo Reyes. In een gevecht dat zeker behoort tot de Top 5 van Fight of the Year 2016 verloor Kim vroeg in de derde ronde via TKO. Daarvoor waren beide mannen al in de voorgaande rondes aangeslagen geweest en knockdown gegaan. Ondanks dat de card ”loaded” was met bekende namen en goede match-ups kreeg deze FightPass opener Fight of the Night toegewezen. Mede doordat Kim heeft laten zien dat hij komt om te vechten, bood de UFC hem een derde gevecht aan. In December 2016 vocht Kim tegen de Australiër Brendan O’Reilly. Kim won het competitieve gevecht via Unanimous Decision en schreef zijn eerste overwinning bij in de Octagon. Kim werd vervolgens gematcht tijdens UFC Auckland eerder dit jaar tegen Thibault Gouti. Echter kreeg Gouti een paar uur voor het gevecht geen goedkeuring om te vechten waardoor het gevecht werd gecanceld. Kim werd vervolgens gematcht tegen voormalig PRIDE FC Kampioen en de Japanse legende Takanori Gomi. Kim behaalde zijn grootste overwinning uit zijn carrière tot dusver door Gomi in de eerste ronde via TKO te finishen. Kim wist hier vervolgens in Februari 2018 een overwinning aan toe te voegen tegen Damien Brown. Kim won via Split Decision. Kim heeft aangegeven zijn naam te veranderen in Ma Dong Hyun om niet met de Welterweight Dong Hyun Kim verward te worden. Ma vocht in Februari 2019 tegen Devonte Smith tijdens UFC 234 in Melbourne. Smith versloeg Ma via KO in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »