breaking news

Scott Holtzman vs. Darrell Horcher eerste gevecht voor UFC Fresno

September 23rd, 2017 | by Marcel Dorff

MMA Fight Night Live wist eerder vandaag bekend te maken dat Scott Holtzman op 9 December 2017 zal terugkeren in de Octagon. Holtzman neem het op tijdens UFC Fight Night 123 in Fresno, Californië tegen Darrell Horcher. Het Lightweightgevecht is inmiddels bevestigd door Holtzman. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van het Save Mart Center op de Preliminary Card.

Scott Holtzman (MMA 10-2/UFC 3-2) is een MMA Lab vechter en een voormalig XFC kampioen. In 2015 kwam Holtzman als ongeslagen vechter de UFC in, en won hij in de derde ronde via Rear Naked Choke Submission van Anthony Christodoulou. Hij kon zijn goede debuut echter geen vervolg geven. Drew Dober was tijdens het eerste evenement van 2016 te sterk voor Holtzman, waardoor Holtzman zijn eerste Pro-MMA verlies leed. In Juli van dat jaar vocht Holtzman voor de derde keer in de UFC. Ditmaal was Cody Pfister zijn tegenstander. Holtzman bleek sterker over drie rondes en won het gevecht via Unanimous Decision. Echter was het eind 2016 weer mis voor Holtzman. In een goed gevecht was Josh Emmett uiteindelijk iets beter, en won de Team Alpha Male vechter via Unanimous Decision. Holtzman keerde vervolgens eerder dit jaar terug in de Octagon tijdens UFC Nashville tegen Michael McBride. Holtzman was beter en won het gevecht via Unanimous Decision.

Darrell Horcher (MMA 13-2/UFC 1-1) maakte in 2016 zijn UFC debuut. Horcher pakte een partij aan die niemand wilde hebben. De man uit Pennsylvania viel in op short notice voor Tony Ferguson tegen de ongeslagen Rus Khabib Nurmagomedov. Horcher kwam over van de Cage Fury FC organisatie waar hij de Lightweight Kampioen was. Horcher vocht uiteindelijk op een catchweight van 160 lbs tegen Nurmagomedov. Horcher wist het tot de tweede ronde vol te houden tegen Nurmagomedov alvorens hij via TKO werd gefinisht. Horcher moest dus nog op zijn eerste UFC overwinning. Mede door een zeer zwaar motorongeluk kwam Horcher meer dan een jaar niet in actie. Echter keerde hij in Juni dit jaar terug in de Octagon tegen Devin Powell. Horcher wist via Split Decision terecht zijn eerste UFC overwinning te pakken.

Comments are closed.

Translate »