breaking news

Scott Coker geïnteresseerd in eventuele terugkeer UFC legendes

May 10th, 2017 | by Stefan Van Erp

Bellator president Scott Coker is geïnteresseerd in de eventuele comebacks van UFC Hall of Famers Chuck Liddell en Matt Hughes. Liddell liet onlangs weten dat hij voor de juiste prijs best terug wil keren in de kooi. Ook Matt Hughes liet maandag bij The MMA Hour weten dat het begint te kriebelen bij hem.

Bellator staat erom bekend om helden uit het verleden een podium te geven. Zo vochten onder anderen Tito Ortiz, Rampage Jackson, Wanderlei Silva en Chael Sonnen onder de vlag van Bellator. Chuck Liddell verraste de wereld door op Instagram een foto te plaatsen in zijn karakteristieke blauwe broek waarin hij voorheen furore maakte bij de UFC.

Liddell, die sinds zijn laatste partij in 2010 regelmatig de gym is blijven bezoeken ziet er fit uit. De inmiddels 47-jarige “The Iceman” is een vijfvoudig UFC Light Heavyweight kampioen. Liddell werd in 2009 geïntroduceerd in de UFC Hall Of Fame.

https://www.instagram.com/p/BTVd6PsAfkv/?taken-by=chuckliddell

Matt Hughes is een negenvoudig UFC Welterweight kampioen. Tussen 2001 en 2011 vocht hij voor de organisatie. De 43-jarige Hughes vocht zijn laatste partij in 2011. Hij verloor tegen Josh Koscheck via een KO in de eerste ronde. In 2010 werd Hughes geïntroduceerd in de Hall Of Fame.

Volg MMA DNA voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »